canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
SEVGI BIR NURDUR

Seven sevdiyini yox eden deyil,var edendir.Cunki sevgi sevilene bend olmaq,ona zencirlemek demek deyil,ona qoyuwmaq,onunla birge olmaq demekdir.Bendelerine sevgi nemetini bexw eden Allah sevgini onun tebietinde bend olacaq zencir deyil,Ozune qovuwmaq ucun bir vaiste qerar vermiwdi.Sevenin sevdiyine bend olmasi barama qurdunun caninan cox Sevdiyi yuvasinda ozunu bend edib sonrada mehv olmasina benzeyir.Insanin dunya ve dunya neymetlerine alude olub ozunu onun yolunda feda etmesi ona qovuwmasindan deyil,ona bend olmasinda xeber verir.Sevdiyinin olumsuz olmasini isteyen kes ne etmelidir? Ozune bend etdikde fani fani dunyaya elvida deyerek onunla birlikde bu dunyadan kocecek ve yoxluga qovuwacaqdir.
Imkansiz olur .Rebbimiz bele bir laqeyidsizliye kufr ve nadanliq adini vermiwdir.Bundan qeyrisi elm deyil,cehalet ne nadanliqdir .Cunki elm ozu bir elamet ve niwanedir.

SEVGI NURDUR
Sevgi nurdur ,Nurun da qaynaq ve menbeyi olmalidir,Nurun yoxluguna qaranliq ve zulmet deyilir.Onun ise ne qaynagi olur ne de menbeyi.Bawqa sozle desek,bir weyin menbeyi yoxdursa,demek o,Allah terefinden deyil.Cunki her bir xeyir var eden Odur.....Hemd olsun Allaha


Şerhler:
Sariyev [OFF] (04.03.2015 / 07:06)
Cox sagolun sizleri Var olasiniz
@X@tireler@ [OFF] (04.03.2015 / 00:04)
Cox gozeldir elleriniz var olsun.
*Kardelen* [OFF] (03.03.2015 / 23:21)
Twk. Maraqlidi.
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7078 / 456