canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Ozune qesd eden genc

Genc oglani bir gece xestexanaya getirirler. Bir qutu derman icib canina qesd etmek istemiw. Oglanin ailesi ve dostlari orda idiler. Hekim genci muayine etdikden sonra gencin ailesine: "veziyyeti cox agirdi. Yawama wansi cox azdir" deyerek hamini kedere bogdu. Gencin ailesi ve yaxinlarina otaga girmeye icaze verilmedi. Sehere qeder hec kimin gozune yuxu getmedi. Hekim yene oglanin otagina girib yoxladi be cixdiqda oglanin anasi yaxinlawib:
-Hec umud yoxmu??
-Teessufki yox ((
Hekim yeniden oglanin otagina kecdi. Oglan gozunu cetinlikle acdi ve:
-Men yawayacagam??
-Yawamaq wansin cox azdir. Gozlerini baglasan bir daha aca bilmeye bilersen.
Oglan coldeki qapinin agzindan gelen ailesinin aglamaq seslerini ewidirdi. Cox pis olmuwdu. "Meni bu qeder deyer verdiklerini bilseydim bunu etmezdim" deyer ve olmemek ucun DUA edirdi. O gece ne oglan ucun nede yaxinlari ucun kecmek bilmedi. Seher hekim otaga girdi. Oglani gorub:
-Gorurem olmemisen
-hekim yawamaq wansim ne qederdir??.
- ailenin ve yaxinlarinin ne qeder bawa duwdun? Yada Allahin sene verdiyi cana qiymagin nece boyuk gunah oldugunu derk etdinmi? Sonra Allah qarwisinda ne cavab vereceyini duwundunmu??. Qorxma olmeyeceksen. Sadece olaraq vitamin heb qebul etmisen.
Bunu ewiden genc pewman olaraq hec deye bilmedi ve olmeyeceyini bilen ailesi ve yaxinlari ise sevinc goz yawlarina boguldular


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7096 / 1226