canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
qara piwik..

Qara piwik barede cox daniwmaq olar naqilarda cizgi filminde ve s. Amma menim movzun miletin qeribe inancibolan qara piwikdir..
qarwima bu gun qara piwik cixib iwim ters geldi ..ve daha neler neler...

Amma lazimsiz cox neqativ bir inancdir bir dilsiz aqisziz heyvanin qarwiva cixmasindan ne oacaqki ?? Bir duwun eger yeri goyu butun asimani heyvanlari bele yaradan ALLAH in izni olmadan yere duwmez bir yarpaq ..o piwik sene ne edecek?? Onuda ALLAH yaradmayibmi??

Neqative koklenib yawayan insanlar necede mentiqsiz fikirlerle yawayirlar hec niri duz deyil bu inanclarin eksine cox yalan dir sade tefekurli insanlarin duwuncesi 21 ci esirde hele de yawayir

Cox qeribedir aldanmayin bele weylere inanmayin seheri bismillah yola ayeter kusi ile cixan inasanin iwleri hemiwe duz geler..


Şerhler:
Allah~Tekdi [OFF] (30.03.2015 / 00:09)
)))))
-=TA_LE=- [OFF] (29.03.2015 / 22:41)
Beli bele sheyler coxdu esasende kecmish dovrun insanlari danishir nenelerimiz
tek sebr geldi gozle sonra yoluna devam ele ay be bilim 2 qizin ortasindan kecme sherliyerler beyem qiz qitligidiki ayanda sayanda 2 qiz goruruk ki ortasindan kecmiyek
bir cox sheyler var.
Hetta kecenlerde qonshu bizde qaycinin aciq gorduyun gorub deyir ele qoymayin duhmenin agzi size acilir
dedim ay bibi sene qurban o bos bosh sohbetlerden el cekin ))
DİN@R@***@@@ [OFF] (29.03.2015 / 13:29)
Ay qadası qara pişik nədiye . Elə insanntanıyıramki deyir məselən sehər sehər filamkes qarşımdan zibil vedresiylə keçdi .İşim düz getirmiyecek . Allah aşqına millət indi sehər zibilini tullamasınki sen gedirsen harasa. Valla psixlikdiye. Gülməludiye heqqeten.qeribə insanlar var.
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7170 / 1157