canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
internet...

Internet haminin evinde var ve hami isdifade edir.. internet dini sturukturdan qebul olunmayan olsada cemiyettin yawli nesilide bir menali qarwilamir...

Mess internet ayrilmaz hisemize cevrilib ilerle haqinda melumat toplaya birmediymiz bir meselenin bele helini bir anda internetden tapiriq..

Amma ve lakin internet her adam cun deyil yeni korpe uwaqlar bele girib asanliqla onlarin yaw hhediine uyqun olmayan qadaqan onunmuw her sansi bir qeyri etik edebsiz vido ve ya yai meqale ve s..tapir bu duzgun deyil elbetde 21 ci esirdi haminin evinde internet var amma internet e gelin basqili heyat terzi keciren insanin birden bire azad heyat terzine duwmesiki mi yox sadece internet dunyYa acilan pencer e kimi baxaq..


Internetdenbisdifade qaydasi var sadece insanlar duzgun olan yolu secmelidiler savadli insan bilir ona ne lazimdir hansisa bir bilgi ve ya infarmasiya cemiyetde movqe tutmuw insan savadli insan bilir neyi nece isdifade edmelidir ....


Amma ucqar kentde yawayn insan eline wifi duwubse ne edecek ?? Tebiyiki ona qadaqa olunmuw weylere uz tutacaq ...


Şerhler:
sevgiaxtaran [OFF] (30.03.2015 / 00:28)
Super idi
-=TA_LE=- [OFF] (29.03.2015 / 22:26)
Burda demeye bir soz cixir
her sheyden duzgun istifade etsek xeyrli olar ama sohbet duzgun meqsedle istafede etmekden gedir odaki her adamda ele olmur.
inshALLAH yaxci olar Her kescun.
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7170 / 1157