canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Heyatda ne itirsek xeir bundadi demek lazim.

bezen insan heyatda sevdiyi bir neyise itirende doze bilmir isyan edir .belkede bu itginin ona alah terefinden xeirli olmagin anlamir.kecmis zamanlarda bir heyvanlari olan insan yaylaga kocur heyvanlarin saxlamaq meqsedi ile.bir gun sabah bulari namaza sesleyen xoruzlari banlamir.usaqlari gedirlerki xoruzu tulku yiyib.usaqlar atalirin yanina qacaraq gelir ve aglayaraq soyleyirler.atalari alahin xeiri bundadir belke deyir sakitlesdirir ovladlarini.bir gunda qalxirlarki heyvanlarini canavarlar mehv edib .yene kisi xeir bundadi deir.bir gun ise haramilar quldurlar obaya basqin edir ve her kesin mal dovletin qaret edir ve insanlarida qul kimi satmaga aparir.ancaq bularin vari olmadigindan alaciga bele baxmirlar.sabah kisi ayilir ki qonsular alaciqlar hecne yoxdur .dagilib her sey .sora kisi ovladlarin basina yigir ve deir .uca alah isdediyi bendesine itgi verse xeirlisine gore verer.onun ucunde doslar nese itirsek eziz bir sey mehv olsa uzulmeyek alahin xeiri bundadi deyek .allah hecneyi ebes yere almaz sebebsiz.


Şerhler:
Samire24 [OFF] (23.06.2015 / 14:21)
inanirsanmi,bu meqaleni yaza yaza bu meqalenin menasini hec olmasa derk edibsenmi,bes onda sen niye Allah hec neyi ebes yere vermez demirsen,ozun bilirsen neyi nezerde tuturam
@X@tireler@ [OFF] (31.03.2015 / 23:19)
Cox gozel yazmisan Ramal qadam. Men sene her zaman demisem insanin elinden malindan gedenler itgi deyil. Qelbinde yasat. Allah yar ve yardimcin olsun.
DİN@R@***@@@ [OFF] (31.03.2015 / 06:49)
Əlbetki hər pus bişeyde bir xeyir tapmaq lazımdı.Allah bilən məsləhətdi.
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7108 / 1185