canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
ekistarasesler..

vaxyiyle bir ekstarasens adolf hitlerin yanagelib ona onun geleceyi bafede melumat vermes isdeyib hitlerin komekzisi hitlere deyibki sizin yaniniza ekstarasens gelib size geleceyniz barede melumat vermek isdeyir hitler ise derhal guleleyin o oleceyni bilseydi bura gelmezdi deyib ve oldurturub!!


Mence diz fikirdi eger once goruculer in geleceyi gorme barede bir isdedadi olsaydi ilk once ozlerine komek ederdiler ...
hazirda 21 ci esir olsada aramizda onlara inanan pul token az deyil..

Cemiyetde ozne yer tapa bilmeyen insannheyatda xowbextbolmayan insan ...savadsiz ve cahil insanlarin uz tuduqu bu ekstarasensel bize ne ved edir olara niye inanmaliyiq?

Neye esasen ..oda bizimnkimi bir insan deyil?
ferqli yaranmayibki once horuculukbyalniz peygenberlermizin elinde olub amma ALLAHn izni olmadanninsanlara bu haqda melumat vermiyibler ...Insanlari yaradan ALLAH tala hec bir ferq qoymadan yaraddi hamsini eyni biri digerindenbustun ve ya eksiy deyilki kimse durub yerinden Alllahliq edib kiminse geleceyni desin bu sadece xurafatdir ve mumkun olmayan bir weydir ALLAHDAN bawqa hec kim neyin ne zaman ne baw vermesini bile bilmez!!ALLAH KOMEYNIZ OLSUN.


Şerhler:
sevgiaxtaran [OFF] (01.04.2015 / 01:45)
Heqiqetende bu beledir.Alaha inanib yalniz allaha inanmaliyiq.O bizim alnimiza ne yazibsa oda olacaq.Sizede eziyet cekib bu meqaleni bize yazdiqiniz ucun minetdaram.
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7171 / 1143