canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
BES SiZ NeCE ?

Nece de qeribedir, insan heç vaxt derdin dermanını derdi verende axtarmır. Her zaman kimese ehtiyac duyur, lakin ehtiyac duyduğu Allah olmur. Hemişe kimdense nese umur,gözleyir, lakin bir de Allahın onu gözlediyini bilmir. Heqiqeten bilmirem niye, amma bezen qarşıma çıxan biri mene dinden danışır, danışır sonda soruşuram ki, qardaş Namaz qılırsan? Cavabı ise tebii ki, de "xeyr " olur. Niye qılmırsan deyirem, Zamanım yoxdur deyir. Meger Namaz qılıb, ibadet edenlerin hamısı bekar adamlar idi? Esebleşirem bele adamlara. Sırf bir çetinliye düşenden-düşene düşür çoxlarının yadına ki, bizi Yaradandan yardım istemelidir. Ele ki, işi düzeldi , qutardı Allah çıxdı yaddan. Niye axı hemişe pis zamanlarımızda salırıq yada Allahı? Niye mehz bezileri üçün Tanrı içki süfrelerinde düşür yada? Niye mehz Tanrının varlığına inanırıq dilde, lakin emelde itaet etmirik ona? Niye ? Bütleşib mi içimiz? Bilmirem... Namaz neçe deqiqe çekir ki meger? Bir Namaz 5 deqiqe, 5 vaxt Namaz ise günde 25-30 deqiqe edir. Meger bu qeder Zamanımız yoxdur? Bir gün 24 saat, 24 saatsa 1440 deqiqeye beraberdir. 1440 deqiqemizden Axiretimizi qurtarmaq üçün 25 deqiqe ayıra bilmerik göresen? Ne qeder tenbellik edeceyik? Ne zaman gencliyimizi bihüde keçirib, yaşlandıqda düşecek Allah yadımıza? Men bilmirem. Bezileri çox güclü sanır özünü? Güc bilekde deyil. Bu qeder güclüsense seher üzerinden yorğanını at, Sübh Namazına qalx! O gözel Allahımız ki, her gün bizim yolumuzu gözleyir , gözleyir ki, bendem indi gelecek, ibadet edecek. Men bu gün demirem ki, men her kesden ferqliyem, xeyr. Yeri gelse men de ele hamı kimiyem. Amma bacardığım qeder meni Yaradana şükür etmeye , ibadet etmeye çalışıram. Öldükden sonra verilen suallara cavab vere bilim deye.
Bezen olur ki, qarşımıza nece deyim, üzden bir az çirkin demeyek de digerlerine nisbeten gözelliyi az olan insanlar çıxır. Ve bezileri hemen insanı gördüyü an "ıyyy bu ne çirkin insanmış” deyir. Çirkin olan xaricden deyil, daxilden olandır. Bu gün bezi qızların üzü


[1] 2 >>

Şerhler:
sevgi@yuxusu@. [OFF] (08.04.2015 / 10:00)
Qardas cox sagol bu meqaleni oxuyarken cox qarisiq hisler kecirdim .bir nece yarali yerimize toxunmusuz.en cox xosum gelen bolum dara dusende alahi yada salirlar.beli israil ogularida musa froonun elinden qurtarib deryani alahar yarib xiles edikde alaha tapindilar ve bir nece aydan sora musa elehsalam geldiki yenede bozova talinirlar her sey unudulub.calisaq yaxin dovremizde alah doslari olsun imanimizi guclu etdin .
BoY-FroM-BDU [OFF] (06.04.2015 / 15:31)
tewekkur :)
OlmayanArzum [OFF] (06.04.2015 / 08:53)
Ellerin Derd Gormesin
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7175 / 1056