canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Bazar ertesi gununun duasi

Bagiwlayan ve mehriban Allahin adi ile.
Hemd yalniz o Allaha mexsusdur ki,yer ve goyu yaradarken hec kimi wahid tutumadi.(Ruhlari ve butun canlilari) yaradarken komekci goturmedi.Ilahiyyetinde werik qowulmadi ve vehdaniyyetinde bir kese ehtiyaci olmadi.Diller onu axira qeder vesf etmekde,agillar ise Onun (Zati) baresinde tam merifet kesb etmekde acizdir.zalimlar Onun heybeti muqablinde xar,boyuk wexsiyyetler Onun mewiyyeti qarwisinda kicik,uzler Onun ezemeti muqabilinde ram ve zelildir.Bele ise ardicili,ebedi,came ve kamil hemd Sene mexsusdur. Onun ebedi tehiyyet ve daimi salami resulu Muhemmede olsun.Ilahi,bu gunumun evvelin selah,ortasini felah(qurtuluw) ve axrini asanliq qerar ver.Sene penah apariram ele bir gunden ki,evveli qorxu,ortasi sebirsizlik,ahu-feqan ve axiri ise derd-bela,ezab eziyyet,cetinlik ola. Ilahi,Senin dergahina vefa etmediyim butun nezrlerden,vededen ve vefali qalmadigim butun ehdlerden tovbe edirem.Senin bendelerinin menim uzerimde olan haqqlarini odemk ucun Senden komek isteyirem. Senin bendelerinden her birinin menim uzerimde haqqi olmuw olsa,onun ozu,namusu, mal dovleti, ehli eyali, ovladi baresinde ona zulm etmiw olsam, yaxud onun qeybetini etmiw olsam,yaxud oz meyli, hevayi nefsim,tekebburle xudbinlik,hesed, riya ve eseblewmek uzunden onu cetinliye salmiw olsam, hal hazirda yaninda ve qaib, diri ve ya olmuw olsa,elimde onun haqqini ozune qaytarmaqda aciz olsa, imkanim olmasa ve ondan halalliq ala bilmesen (bu iwleri menim evezimden temin edesen).


Şerhler:
UMiD_ALLaHa* [OFF] (06.04.2015 / 12:23)
Heqiqeten bagiwlanmaq Senin fezlini azaltmaz, nemet eta etmeyin Sene zerer yetirmez. ey rehm edenlerin en rehimlisi! birincisi, Senin taetlerinde olmaqla seadet, (gunah) axirinda bagiwlanmaqla eta etdiyin nemet, ey Allahim ve ey o kes ki, Senden bawqasi gunahlari bagiwlamaz.
UMiD_ALLaHa* [OFF] (06.04.2015 / 12:20)
onda Senden isteyirem, ey insanlarin, hacet ve isteklerine malik olan kes, bu hacetler Senin mewiyyet ve isteyinle reva olunur. Senin aradenle suretle yerine yetirilir;isteyirem ki, Hezret Muhemmed ve onun Ehli-beytine salavat gonderib,onun menden ozun istediyin terzde razi salasan. Oz dergahindan olan rehmet bexw edesen.
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7120 / 964