canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
ENOREZ!

Enorez cox kicik yaw dovrunde bawlayib ahil yawa kimi gedib cixir biraz qiqetsislik kifayetdirki sizin sapsaqlam uwaqniz enorez !olsun amma qarwisi alinandir tebiyiki tez vaxtinda xeber tutsaz enorez beyin ve boyrek sidik kisesi bu uc orqanlarla bilewik haldadir..


( mayeni qebul edikden 40 deqiqe sonra erzinde boyrekler mayeni suzub sidik halina detirdikden sonra sidik borasina oturur...ve texmini 6 7 saniye sonra beyine sidik borusunun dolduqu barede siqnal catmalidir ..)

Amma enorez li uwaqlarda butun bu prosesler bitdikden sonra sidik borusunun saclaya bilmediyi sidiki xarice axmasindan sonra beyine siqnal gedirki artiq sidik borusu bowalib ...

3 4 yawinda uwaqlarda bawlayir ve 16 17 yawa kimi davam edir bele olduqu halda 14 yawindan olan oglan uwaqlarda (cinsi formalasma gedir) ve enorez bunubengeliyir cinsiyet orqanina ziyan vurub faliyetni dayandirir)!!!


Uwaqlar qorxudan yixildiqda gece derin yatir su icib yatir soyuqdan dir deye olmur hec vaxt bbu xesdeliykdir derhal hekime muraciet edilmelidir ve qarwisi alinmalidir!!


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7181 / 945