canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Möhteşem kirpiklere sahib olmaq çox sadedir

Dolğun, qıvrım ve eyni zamanda da uzun kirpiklere sahib olmaq isteyirsinizse bu 3 üsul ile bunu bacara bilersiniz.

Eger uzun ve hecmli kirpikleriniz varsa, marağlı baxışlarınıza daşımaq üçün başqa heç bir göz makiyajı hiylesinden kömek almanıza ehtiyac yoxdur . Tuş tesirini qatlamaq üçün tekliflerimizi gözden keçirin.

1. Kirpiklerinizi, qıvıraraq daha uzun ve qıvrım kirpik görünüşü elde ede bilersiniz. Kirpik qıvırıcınızı bir neçe saniye qeder kirpiklerinize tutun ve buraxın. Anında daha iri bir göz görünüşü temin edeceksiniz. Kirpikleriniz yuxarı doğru qalxacağından daha parlaq baxışlarınız etrafı işıqlandıracaq ...

2. Kimse gün içinde bir-birine yapışan kirpiklerli istemez. Bunu önlemenin yolu ise tuşdan istifade etmekdir. Tuş fırçanızın üzerinde çox mehsul olmadığına nezaret ederek de toparlanma görünüşünü önleye bilersiniz.

3. Hem toparlanmanın önüne keçmenin, hem de tuşun her bir kirpiyinize beraber şekilde çekilmesi cazibedar baxışlara qovuşmanın bir yoludur. Tuşu zıq-zaq hereketlerle çekin. Fırçanı kirpik diblerinize yuxarı doğru çekerken yüngülce sağa ve sola hereket etdirin. Bu hereket her bir kirpiyin tek-tek ayrılmasını temin edecek.


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7182 / 833