canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sevdiklerimiz hara gedir ?? !!

Sevdiklerimiz hara gedir
Etrafa dönüb baxdıqda bu ifadeninde düzgün olduğunu qebul etmeli oluram. Sevgilisi terefinden terk edilmiş bir oğlan bu hadiseden sonra güclü olur. Artıq her qadını öz qelbine yaxın buraxmır. Addımlarında ehtiyatlı olur. Bezen ise tam eksine. Meselen esgerlikde olan bir oğlan sevgilisinden "bağışla daha seni gözleye bilmirem, ere gedirem” kimi mektub aldıqda buna döze bilmir ve özüne bele qesd ede bilir ve ya herhansı bir axmaqlıq edir.
Eslinde ise her iki halda terk edilmiş oğlan ölür. Birinci nümunede menevi olaraq olan insan ikinci nümunede fiziki olaraq ölür. Kişiler bunu ne qederde gizletseler eslinde onların ekseriyyeti ömürlerinde cemi bir qadını sevirler. Ve eger bu qadın onun istediyi kimi olmadıqda, kişinin qelbinin derikliklerinde nese qırılır. Belelikle ortaya hamıya melum olan qızbaz oğlanlar çıxır. Günde bir qızla danışan, günde bir qızla gezen lakin qelbi qırıq bir oğlan. Ekser qızların ise mehz ele bele oğlanlar xoşlarına gelir.
Bütün hallarda özünüze ömür yoldaşı seçerken, sevmek istedikde münasibetlerinizi ilk önceden qerarlaşdırın. Hele gec deyilken qarşı terefi sınaqlardan keçirin ve o insanın sizin axtardığınız tek insan olduğundan emin olduqdan sonra ona hisslerinizi etiraf edin. Xasiyyetler eyni ola biler lakin bu o demek deyil ki, iki eyni xasiyyetli insan bir yerde daha yaxşı ola biler. Münasibetde esas olan anlayışdır. Adeten severken insan almaq evezine verir. Lakin unutmayın ki, sizde insansınız sizde sevgi ve qayğı görmelisiniz. Heç vaxt qarşı terefi ilahileşdirmeyin, eks halda bu pis neticeler verir. Ve çalışın ayrılarken bir birinizin qelbini qırmayın çünki heyat tecrübesi gösterir ki, ayrılan insanlar zaman keçdikden sonra yeniden üzleşir.


Şerhler:
Ureyimi~Apardigi~Yer [OFF] (29.04.2015 / 09:34)
BaKiNsKiY XuLiQaN: ne unudulurki ilk sevgide unudulsun? ilk sevgi sadece sirin dugularla yadda qalir,eger icinde zibil kimi ayriliq yoxdusa:)
BaKiNsKiY XuLiQaN [OFF] (29.04.2015 / 09:01)
Ureyimi~apardigi~yer :
Ola biler amma ilk sevgi hec vaxt unudulmur esla .
sehra@denizi [OFF] (29.04.2015 / 00:09)
esl sevgini insan bir defe yawayir o da bilinmir yeniyetmelik yawinda olan sevgidir.
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7201 / 1183