canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Dostum deyir sene ......

Dostum deyir sene...
Qarşılıqlı paylaşırsınız heyatın ağrısını ve şirinini. Derdleşirsiniz serhed tanımayaraq manee qoymayaraq. Maskalardan temizlenmiş dürüstce üzleşirsiniz. Mübahise/müzakireler döyüşlere çevrilir qırılırsınız. Amma her vaxt eyni hörmetle davam edirsiniz dostluğunuza. Sığınacaq bir ada tapırsınız bir-birinizde azğın okean sularının gizliliklerinde.

Onu sevirsen.
Varlığıyla sene daddırdığı sevinci sevirsen. Paylaşmasını sevirsen. Gözel bir şey yasadığında ağılına ilk o gelir. Tebietin her gözelliyini onunla paylaşmaq isteyirsen. Güneşin istisinde torpağın qoxusunda küleyin uğultusunda ulduzların işığında hamı/hemişe onu hiss edirsen.

Onu sevirsen amma.
Bunu ondan saxlayırsan. Sanki böyük bir cinayet/günahmış kimi özünü pis hiss edirsen. Kimsenin bilmesini istemirsen. Öz-özüne yaşayırsan xoşbextliyini bedbextliyini. İsteyirsen amma qaçırsan. Hiss dünyan tezadlıqlarla dolur. Böhrana düşürsen. Qorxursan.
Axtardığımı tapdım deyirsen. Amma qovuşunca itirmekden qorxursan. Qorxursan. Sevmekden qorxursan. Sevib itirmekden qorxursan. Sev amma qorxma. Dünyaya bir defe gelirsen ve hele zamanın var. Etiraf et ki, qarşılıq göresen..Amma qarşılığında ürek qırıcı hallar da ola biller..Bax o zaman da üzülmemeyi öyreneceksen..


Şerhler:
sehra@denizi [OFF] (29.04.2015 / 00:12)
maraglidir,cox sag olun
BaKiNsKiY XuLiQaN [OFF] (28.04.2015 / 23:38)
Deymez
Sailor-Moon [OFF] (28.04.2015 / 22:16)
Tesekkur
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7202 / 1172