canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
qadinlarin diqqetini celb edek

Qadınlar kimi biz kişiler de daim sevdiyimiz insanın gözünde gözel görünmek üçün çalışmalıyıq. Bunun üçün sevdiyimiz qadının kişilerde beyendiyi esas xüsusiyyetler haqqında melumatlı olmağımız mütleqdir.

Eziz kişiler, bu defe size qadınların böyük hissesinin bizim baremizdeki fikrleri haqqında melumat vermek isteyirik. Oxuyun ve onların kişilerin xarici görünüşünde esas diqqet etdiyi özellikler barede daha yaxından tanış olun.

“Social Psychological and Personality Science” jurnalında çap edilen bir araşdırmada gösterilir ki, qadınlar hele de gur saçlı kişileri daha cazibedar hesab edirler. Lakin bütün bunlarla yanaşı onların fikrince, keçel kişiler çox vaxt yaraşıqlı olmasalar da, bu saç modeli onları daha inamlı ve özüneemin gösterir. 

Buna göre de onlar uzunsaçlıları yaraşıqlı hesab etseler de, keçel kişilerle birlikde ola bilirler. Ancaq keçellik dedikde qetiyyen seyrek saçlar nezerde tutulmur. Qadınların fikrince, seyrek saçlı kişiler daha etibarsızdırlar.

Eyni zamanda sözügeden meqalede o da bildirilir ki, qadınlar özlerine teref müqabili seçerken kişilerin üz quruluşuna ve saqqallarına qarşı da xüsusi hessaslıqla yanaşırlar. Bele ki, onlar gur saqqallı ve temiz üzlü kişileri eyni derecede yaraşıqlı hesab edirler. Bu zaman qadınlar terefinden heç arzu edilmeyen teref müqabili çirkli saqqallı kişilerdir.

Bu qeder, eziz kişiler. Bu defe sizi müeyyen qrup qadınların fikri ile tanış etmeye çalışdıq. Amma unutmayaq ki, bu fikirler heç de bütün qadınların münasibeti deyil. Esas odur ki, sizi olduğunuz kimi seven ve qebul eden insanı tapasınız.


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7213 / 1111