canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
kiwilerin 7 tipi

Xanımların arzusu Romantik kişi
Romantik kişini derhal tanıyacaqsınız. O, görüşdüyü xanıma gül ve şirniyyat alır, işden eve qeder onu ötürür. Romantika dolu görüşler teşkil edir – şam işığında yemek süfresi, güneşin batmasına tamaşa etmek, şer demek ve s. Bele kişilerin idealı kübar, zerif, romantik isteklerini beyenen ve destekleyen qadındır. Eger siz heyata real baxan, romantikanı sevmeyen, serbest heyat terzi süren, bir qeder de acıdil xanımsınızsa romantik kişi ile münasibetiniz baş tutmayacaq. Bele ki, romantik kişiler sakit tebietli, mehriban ve ince sesli, menalı baxışlı xanımlara üstünlük verirler.

Xanımlar üçün Sürpriz kişi
Onunla heyat gözlenilmez macera ile doludur. Bele kişiler çox celd olur, gözlenilmeyen qerarlar verir, müntezem olaraq xeberler ve yeniliklerle maraqlanır. Daim sizin üçün yeni eylenceler fikirleşir. Bir sözle
onunla darıxmayacaqsınız. Onunla keçirdiyiniz görüşler bayaramı xatırladır. Eger siz ses-küyü, eylenceni, maceralı heyatı deyil, sakitliyi isteyirsinizse “sürpriz” kişi sizin yarınız deyil. Bezi qadınlar sakit heyat terzini, evde oturub seriala ve ya onu maraqlandıran verilişlere baxmağı sevir ki, bele erle onları xoşbextlik gözlemir.

Ciddi görünüşü ile cezb eden İş adamı
O, daim meşğuldur. Onun dost – tanışları ciddi iş adamlarıdır. Günü işgüzar zengler, danışıqlar, görüşler, müqavile bağlamaqla keçir. Bele kişiler etibarlı heyat yoldaşı seçirler. Onlar eve gelende rahat olmaq, problemlerden uzaqlaşmaq isteyirler. Seliqeli ev, dadlı yemekler, mehriban heyat yoldaşı, bir sözle ev ve sevdiyi qadın onun möhkem qesri olmalıdır. Bütün bunlarla yanaşı tebietce telebkarolan bele kişiler qadının onların zövqüne uyğun olmasını arzulayırlar. Eger siz onun bütün bu isteklerine cavab verirsinizse xanımı ola bilersiniz. 

O, seni her bir şeyden qoruyan Çin seddidir
Sakit ve özüne emin adamdır. Onun heyatı stabil, geleceyi ise evvelceden planlaşdırılıb. Qefil ve gözlenilmeyen qerarlar onun tebietine uyğun deyil. Bele kişiler bir


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7213 / 1134