canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
kiwilerin musiqi yipine gore xususiyetleri

Klassik ve Jazz Musiqi Dinleyen Kişiler

Bu terz musiqi dinleyen kişiler kübar cemiyyetin en meşhur kişileridir. Qeşeng dest paltarları, fenli saçları ve baxımlı dırnaqları uzaqdan göründüyünde bele aydın olar. Tebii her kostyum geyen kişi bu terz müasir dinleyen deye de bir şey yoxdur. Onsuz da aradakı ferqi endikleri avtomobil markası ve uzaqdan parlayan qeşeng penceklerinden aydın ola biler.



Pop Musiqi Dinleyen Kişiler 

Pop musiqi dinleyen kişiler ümumiyyetle heyatın normal seviyyede ve qaydalarına uyğun gelerek heyatı yaşamasını severler. İdman ve daha çox marka idman paltarlarını seçim ederler; adidas, nike v. b. marka terzleri geyinerler. Bunun xaricinde köynek-cins terzide geyinerler ve rengler ya sade olar ya da qarışıq rengli paltar geyinerler. Ruh halları ise daha çox şen ve zarafatlı olarlar. Eşqe yalnız lazım olan ehemiyyeti vererler ne çox, ne eskik.


Slow Musiqi Dinleyen Kişiler 

Slow musiqi dinleyen kişiler ümumiyyetle pop musiqi dinleyen kişilerle eyni seviyyede heyat temin ederler. Geyim terzleri az qala eynidir yalnız içlerinde daha çox duyğu saxlayarlar ve dinledikleri slow parçalarla ruh hallarına göre deyişken sayılaraq hemişe xeyallar quraraq aşiq olduqları ve ya eşq yaşadıqları keslerle elaqedar o dinledikleri musiqi üstünden romantik olaraq düşünmek xoşlarına geder. 


Rep Ve R&B Musiqi Dinleyen Kişiler 

Rep ve R&B musiqi dinleyen insanların daha çox özüne aid bi dünyaları ve öz qaydaları vardır amma ümumiyyetle normal qaydalara uyğunlaşma temin etmeye çalışarlar. Küçe ortasında ki reqsleri olsun diger insanlardan özlerini ferqli gösteren en böyük faktordur. Her zaman normal bedenlerinin bir ve ya iki üst böyüyünü alarlar ve bol geyinmeyi severler. Rep ve R&B musiqi dinlemeyi seçenlerin en böyük sebeblerinin başlıca sebebleri içlerindeki duyğu ve sözleri çox rahat bir şekilde bir musiqi yoldaşlığında rahatca her kes eşitdire bilmeleridir. 


Arabesk Musiqi Dinleyen Kişiler 

Eşqi en derinden ve en acı en


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7213 / 1095