canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
letife-14

Deyirler, bir qoca kişi bir hekimin yanına gedib ayağının ağrısından şikayet edir. Hekim soruşur: «Neçe yaşın var?» Qoca «seksen» deye cavab verir. Hekim deyir: «Seksendendi». Qoca deyir: «Hekim, yaxşı, menim o biri ayağımın da seksen yaşı var, bes niye o ağrımır?»

Bir amerikalıdan müsahibe götürürler: «Siz nece oldu, milyarder oldunuz?». Cavab verir: «Biz Nyu-Yorka gelende cemi on sentimiz vardı. Bu pula iki kilo kirli alma aldıq, onu yuyub semiçka yağı ile yağladıq ve iyirmi sente satdıq. Sonra o pula dörd kilo alma aldıq, yuduq, semiçka yağı ile yağladıq, qırx sente satdıq, yene o pula alma aldıq, yuduq, yağladıq seksen sente satdıq...» «Bes sonra?». «Sonra bir milyarder nenemiz vardı, o öldü, pulunu bize vesiyyet eledi».

Praktikant hekim cerrahiyye emeliyyatı aparır. Sonra professoru devet edirler ki, qiymet versin. Professor baxıb deyir: «Her şey yaxşıdı, bir balaca sehv edibsiniz» «Ne sehv?» «Kişinin xeste ayağını yox, sağlam ayağını kesibsiniz».

İngilisin arvadı da olur, meşuqesi de. Amma ingilis arvadını sevir.
Fransızın arvadı da olur, meşuqesi de. Fransız meşuqeni sevir.
Yehudinin arvadı da olur, meşuqesi de. Yehudi anasını sevir.
Rusun arvadı da olur, meşuqesi de. Rus içmeyi sevir.

Bir bakılının öyredilmiş bir pişiyi varmış. Bir gün ona bir yumaq atıb deyir: «Get, getir dee!». Pişik gedib getirir. Sonra bir de atır: «Get getir dee» pişik yene gedib getirir. Üçüncü defe yene atır: «Get getir dee». Pişik birden qayıdır: «Ya ustal eee. Get özün getir deee».


Şerhler:
DikTaToR [OFF] (18.03.2011 / 07:33)

DikTaToR [OFF] (18.03.2011 / 07:29)

DikTaToR [OFF] (18.03.2011 / 07:27)

»Letifeler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6417 / 1109