canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Ginnesin Rekordlar kitabına daxil edilmiş ağlasığm

En ağır soğan
Şimali İngiltereden olan Pit Qleyzbruk sevgi ile terefinden becerilen doqquz kiloqram çekiye malik soğana baxır. O, en ağır soğan kimi Ginesin Rekordlar kitabına daxil edilib ve 2011-ci ilden indiyedek bu yeri tutmaqda davam edir.
Elde en uzun dırnaq sahibesi
Ginnesin Rekordlar kitabının versiyasına esasen, Kris "Hersoginya" Uolter hazırda elde olan dırnaqların uzunluğuna göre dünya rekordçusudur.
2011-ci ilde Nyu-Yorkda son ölçmelere esasen, onun sol elinin dırnaqları (18 yaşından uzatdığı) 1.1 metr, sağ elinin dırnaqları ise 2.92 metr uzunluğa malik olub.
İnsan bedeninde en çoxsaylı qaşıq sayı
"İnsan bedeninde en çoxsaylı qaşıq sayı" nominasiyasında Ginnesin dünya rekordu Etibar Elçiyeve mexsusdur. O, bu rekorda 2011-ci ilin dekabrında Gürcüstanın paytaxtı Tbiliside bedenine 50 qaşıq yapışdırmaqla nail olub.
Dünyada en böyük kantonsayağı düyü porsiyası
Şekilde gördüyünüz 52 aşpaz 2013-cü ilin fevralında Kosta-Rikada dünyada en böyük kontonsayağı düyü porsiyasını hazırlayaraq rekord qırıb.
1.3 min kiloqram çekiye malik düyü 7 min nefere çatıb.
Üç benzil mişarı ile janqlyorluqda rekord
Slovakiyalı Milan Roskopf 2009-cu ilin iyununda ele öz rekordunu yenileyerek, üç benzil mişarı ile 62 uğurlu atış edib.
Bundan evvel adıçekilen gösterici 35 teşkil edib.
331 min arıdan ibaret "kostyum"
2012-ci ilin aprelinde çinli arıçı Şi Pin bedenini 331 min arı ile örtüb (ümumi çekisi 33.1 kiloqram). Bununla da özünün evvelki - 26.8 kiloqramlıq rekordunu tezeleyib.
Çadırlardan yaradılan en böyük pazzl
Ginnesin Rekordlar kitabında rekordların en yeni kateqoriyası - "Çadırlardan hazırlanan en böyük pazzl": Çinin Şandun eyaletindeki Tsindao çimerliyinde 2012-ci ilin oktyabrında cizgilerinden Çin ejdahasına benzeyen 900 çadır quraşdırılıb.
En hündür moqavk
Yaponiyalı modelyer-dizayner Kadzuhiro Vatanabe en hündür moqavk üzre dünya birinciliyini qoruyub saxlayır - 1.13 metr. Onun saç düzümü 2012-ci ilin sentyabrında Ginnesin Rekordlar


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6808 / 1275