canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Maraqli Qanunlar

Tailandda pul kağızlarını tapdalamaq olmaz .Çünki bu pulların üzerinde ölkenin kralının şekli tesvir olunub.Pulu tapdalayan hetta hebs heyatına mehkum olunur.
* * *
Sinqapurda yere zibil atan 600 dollar cerime olunur. Bu ölkede 12 il saqqız satışı qadağan olunmuşdu, sebeb ise xuliqanların saqqızı hara geldi yapışdırmaları idi. 2004-cü ilde bu qadağa götürülüb ve ondan sonra saqqız yalnız apteklerde satılmağa icaze verilmişdi.
* * *
York şeherinde hele de şotlandların öldürülmesine icaze verilir, ama bir şertle ki,hemin şotlandın yanında yay ve kaman olsun.
* * *
İngilterede ise yeni il bayramında şirin peraşki ile üzüm yemek qadağan olunub. Diger qanunlardan biri ise , bu ölkede parlamentde ölmek qadağan olunmuşdur.Amma hele ki,bele bir hadise baş vermemişdir.
* * *
Biritiba şeherciyinin meri de bele bir qanun vermişdir. Beleki, şeher qebirstanlığının dolduğunu gören mer, bu çıxılmaz veziyyetden çıxmaq üçün insanlara ölmeyi qadagan etmişdir. Qanuna esasen insanlar ölümden qaçmaq üçün özlerine yaxşı baxmalı, sağlamlıqlarını qorumağa borcludurlar.
* * *
Amerikanın Ohayo ştatında ise lak ayaqqabı geyinmek qadağan olunub, sebeb ise lak ayaqqabının işiltısı qadının alt paltarını eks etdire biler. Mehz bu ştatda 5 deqiqeden çox öpüşmek qadağandır.
* * *
San Fransiskoda öz maşınını köhne alt paltarı ile yumaq olmaz ve bir vannada 2 uşağı çimizdirmek qadağandır. Hemçinin bu şeherde gün erzinde 3 boşqabdan çox qab sındırmaq olmaz.
* * *
Mayamide sesli siqnalı olmayan velosipedi sürmek qadağandır, baxmayaraq ki bu sesli siqnallardan istifade etmek olmaz
* * *
Qeribe qanunlardan biri de Milandadı , beleki yas merasimlerini ve xestexana ziyaretini çıxmaqla , hemişe gülmek qanunu verilib.


Şerhler:
*__ELE_MENEM__* [OFF] (08.06.2015 / 00:19)
Deyerli melumAtlardi :)
Belencinedi [OFF] (01.06.2015 / 01:18)
Belede qanun olar sen etaga. Bular gijdiki ala, ölmeyede qadaga olar? Mirtdawiblar camatnan
-=TA_LE=- [OFF] (31.05.2015 / 06:36)
Teshekkurler...
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7217 / 987