canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
ozumuzu gunahdan nece qoruyaq

Uca Allah buyurur:

"Haqqında melumatın olmadığı bir işin dalınca getme. Çünki qulaq, göz ve ürek – bunların hamısı sahibinin emelleri baresinde sorğu-sual olunacaqdır." (El-İsra, 36)

Ferqine varmadan gündelik etdiyimiz günahlardan olan ve qelbi mehve aparan harama nezer hemişe gündemde olmalıdır. Allahın bize verdiyi göz Onun heqiqi Rebb olmasına, tovhide, en mükemmel Yaradan olmasına işare eden ve haram olmayan şeylere baxmaq ve heyatı daha da faydalı etmek üçün verilmiş bir nemetdir. Gözün hara baxmasına da Allah qerar verir. Göz de qelb kimi insana verilmiş bir emanetdir. Bu emanetin nece istifade etdiyine göre de biz Allah qarşısında cavabdehlik daşıyırıq. Bu göz bize bir imtahandır. Allah buyurur:

"Allah ve Onun Elçisi bir işe hökm verdiyi zaman heç bir mömin kişi ve mömin qadın öz işlerinde istedikleri qerarı vere bilmezler. Allaha ve Onun Elçisine asi olan kes, elbette ki, açıq-aydın azğınlığa düşmüşdür." (Ehzab, 36)


Şerhler:
DiLSZ oL aMa YaLaNCi oLMa [OFF] (15.06.2015 / 22:31)
Həzrət (s) başqa yerdə buyurur: “Meraca aparıldığım gecə gözüm elə insanlara dəydi ki, dırnaqları ilə üzlərini cırırdılar. Cəbrayildən (ə) onlara görə sual verdim və buyurdu: “Bunlar o kəslərdir ki, insanların qeybətini ediblər””.
Dospik@ [OFF] (14.06.2015 / 22:51)
Cox sagol. Cox sagol. Cox sagol.. Ellerin derd gormesin!
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7161 / 1198