canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Teziqin esil sebebi

Teziqin esil sebebi nedendir qeziq birden bire qalxir ya duwur eseb gerginliyi vaxti stres yorqunluq awiri kilo itirilmesi yenni ishal) uzun yol isdi haya ve s ..hallar bunlar teziqi awaqi salir ..


Eks gostericiler ve eseb daxil ise tezuqi qaldirir ...

Lakin esil sebebi aydinlawdirmaq lazimdirki teziqin sebebi nedir boyler adenomasi 1 ci sebeb ola biler zeyif aqrili boyrey de keskin aqrilar varsa sanki boyreyin yerinde daw var miwkimi hiss ler varsa...demeli boyrer adenomasi var mutleq hekime muraciet edilmelidir...



2 muyen diyetalar ola biler eger siz animiyadan eziyet cekirsizse aqarti et yaqli yuksek kalorilerden imtina edirsizse (arqanizim lazim olan zulal ve mineralari qebul ede bilmir ve negicede qan awaqi duwu beyin qan la dovrani zeyifliyir teziq dywur!


3 sebeb qara ciyer ola biler qaraciyer gizlin xesdelikleri boyuk meharetle gizledir ancaq muyyen qan xesdelikleri varki qara ciyer oz funksiyasini duzgun yerne yetire bilmir o zaman her qebul etdiyniz derman qara ciyere zerbedir parcalanma baw verir qan damarlarinda kicik tromlar yaranir teziq zamani tromlar parcalanir !!


4 cu sebeb urek ola biler urek hansisa bir xesdeliyi dawiyirsa eger mutleq o arqanizimda yuksek teziq vardir!!


Şerhler:
Ayazbaki [OFF] (13.08.2015 / 15:00)
Cox saqolun .
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7220 / 789