canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Hipnoz haqqında maraqlı faktlar

1. 19-cu esrlerde hipnozingilis cerrahı terefinden düşünülmüşdür. Hipnozun yaranma sebebi ise emeliyyat zamanı xestenin ağrı hiss etmemesi üçün idi.
2. Çoxları ele düşünürler ki, hipnoz ile meşğul olan insanlar qeyri-adi bacarığa malikdirler. Bu, cefengiyyatdı.Eslinde ise bu insanlar sadece olaraq bu elmle maraqlanır ve derinliklerine varırlar. Hipnoz adama rahatlaşmağa ve üzerinden psixoloji gerginliyi atmağa xidmet edir.
3. Maraqlı fakt:insan hipnoz veziyyetinde olanda onun allergik reaksiyası itir. Bele neticeye gelmek olar ki, allergiya insan şüurundan asılıdır.
4. Eger insan hipnoz veziyyetine düşmek istemirse, onu hipnoz etmek qeyri-mümkündür. Hipnoz olmaq üçün en esas istek ve motivasiya lazımdır.
5. Ele insanlar var ki, onlar tesir altına asanlıqla düşürler. Meselen bele insanları meşhur musiqiçi, ressam olmalarna emin etmek asandır.
6. Avstraliyada hipnoz kursları çox geniş yayılmışdır. Bu kurslar esasen zergerlik mağazası ve bank işçileri üçün nezerde tutulmuşdur. Kursda onları oğurluq neticesinde oğruları nece hipnoz etmenin yollarını öyredirler.
7. Alimler terefinden sübut olunmuşdur ki, her bir insan hipnoz veziyyetine düşüb. İnsan gün erzinde 1 neçe defe qısamüddetli trans veziyyetine düşür. Bunun neticesinde de bizim psixologiyamız özünü müxtelif yüklenmelerden qoruyur.
8. Bütün dünyada hipnozu esasen sakitleşdirci vasite kimi istifade edirler. Hipnoz vasitesi ile depressiyanın müalicesi ise 2-ci yerdedi.3-cü yerde ise alkoqoldan azad olmaq durur.
9. Şou biznes ulduzları da hipnozu sınaqdan keçiribler. Dryu Berimor hipnozun kömeyi ile narko-asılılıqdan azad olmağa çalışmışdı, “Black Eyed Peas” qrupunun solisti olan Ferci ise hipnozdan içki asılılığından azad olmaq üçün istifade edib.
10. En meşhur hipnoz tecrübesi.
Böyük zala insanları yığırlar, pambıqdan bir hisse götürüb onu maye ile isladırlar ve xeberdarlıq edirler ki, pambıqdan birazdan xoş olmayan qoxu gelecek, kim ki bunu hiss etse, elini qaldırsın. Bir neçe deqiqeden sonra birinci


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6810 / 1182