canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
IMAM ZAMAN AĞA...

Bir momin kiwi imam zaman aganin arzusu ile yawayir bircedefe onu gormek ucun her gun allaha yalvararmiw ve bir ALLAH tala ona yuxusunda deyirki 40 il ibadet et sen onu gorecekse kiwi belede edir 40il dayanmadan iranda meggede wamda yawayib ibadet edirmiw edib 40 ci ili tamamlayanda pencereni acarken qonwunun heyetune bir iwiq geldiyni gorub tez o heyete uz tutur ki wukur ay Allah arzum yerine yetdi deyib oz ozduyunde sevinir)
Iceri kecib uzu baqli nurlu bir gencin oturduqnu gorub aglayib susar genc ona yaxin gel deyib yanina caqiar ve deyer ewiddim meni gormek arzusunda olmusan ne eziyyetlerden kecib mene gore omrunun 40 ilini ancaq ibadet etmekle kecirmisen ..
Amma men her gun bu eve gelib burda tenha yawayan yawli kor kimsesiz qadina yemek su getirirdim sen hec olmasa bir defe bu qapini acib burda yawayan kim ne edir deye maraqlanmamisan hal buki meni her gun gore bilerdin birce defe bu qadinin qayqisina qalsaydin meni gorerdin


Ve bu o demekki birce xeyirxax emel 40 il ibadetden usdundur mumune goturek


Şerhler:
AllahaIman [OFF] (28.07.2016 / 12:37)
Ibadet namaz deyil. Oruc deyil. Allaha qulluqdur. Onun icarisinda Allahin amr etdiyi har shey var. Xeyirxah emel de namaz da oruc da ve s.
Te@@@ [OFF] (11.11.2015 / 07:14)
twk...
Ekowka [OFF] (09.11.2015 / 09:10)
Emel insanda dine ibadet etmeye beraberdi....ibadet ederken emelin saleh olmalidi
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7219 / 890