canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
A romani (QARAQAN) Bölüm.19

Bir hefte sonra Adil hamını zala yığıb dedi:
- Yeqin hamıya maraqlı idi, niye A bizi dayandırdı? Mene de maraqlı idi. Bu gün men başa düşdüm. Buyurun qezetlere baxa bilersiziniz.
Biz de qezetleri bir-birimize ötürmeye başladıq.
"Fahişe ovu davam edir, dünen daha 5 fahişenin üzü möhürlenib. Fahişeler bu haqda heç ne danışmaq istemirler. Onlar daha çox polislerin niye bu işe qarışmadıqlarından şikayelenirler. Eslinde yeqin ki, dövlet özü de onlara qarşı mübarize apardığı üçün Oğrudan oğurlamaq oğurluq deyil prinsipine emel edirler. Düzdü bir çox Avropa teşkilatları ve İnsan hüquqları ile bilavasite bağlı olan bir çox orqanlar bu işi cinayet ve qanunsuzluq adlandırıb. Amma konkret olaraq bu işe qarşı heç bir tedbir görülmür”.

"Bu hefte erzinde daha 8 fahişe cezalandırıldı. Xalqın yeni qehremanları, qaçaqları bu defe de namussuzluq ve exlaqsızlığa qarşı mübarizeni davam etdirirler”.

Bu xeberler bizi bir az çetinliye salmışdı. Men Adile dedim:
- Axı bu hefte biz heç ne etmemişik? Bu ne meseledir?
Adil elini eline vurub gülmeye başladı:
- Bes A bilmir ne edir? Görürsünüz, bu işleri biz etmemişik, artıq hansısa ayrı-ayrı gencler de bu işe qoşulublar. Men deyirdim ki, bizim kimi düşünenler çoxdu, sadece onları bir araya toplamaq lazımdır. Bu işin bizle heç bir elaqesi yoxdur. Bununla hem de bizim izimiz itecek. Biz insanlara problemden çıxış yolunu gösterdik. Onların gözü açıldı. Gördüler ki, bununla fahişeliyin sayı azalır. Gördüler ki, dövlet de bu işle bağlı susur. Heç kes buna göre cezalanmır. Ona göre de bizim işimizi indi başqaları davam etdirecek. Bizimse daha böyük işlerimiz var.

Sonra Adil universitetlerden danışdı. Telebelerin arasında birliyin olmaması onları qoyun sürüsüne çevirirdi. Universitetlerde rüşvet baş alıb gedirdi. Amma bunu dayandırmağın yolu vardı. Biz bölünüb müxtelif universitetlerde genclerle görüşüb onları mübarizeye sesleyirdik. Onlar da tehsillerinden ve artıq qocalmış müellimlerden narazı idiler. Yeni nesil , savadsız nesil


[1] 2 3 ... 6 >>

Şerhler:
*SeYTaNkIz* [OFF] (06.01.2016 / 20:53)
ellerine sagliq+gozluyecem yene)
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7260 / 943