canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Deyisiklik edin Heyatda

1. Hemişe yaxşı ehval-ruhiyyede olmaq üçün özünüzü idare etmeyi bacarın. Her boş şeyden ötrü incimeyin, size yaxın olan insanlarla mübahise etmemeye çalışın, onları bağışlayın. Bağışlayaraq, ilk növbede sizi daxilen mehv eden qezeb ve qisas hissinden azad olacaqsınız.
2. Heyata yumor hissi ile yanaşmağa çalışın. Eger hetta sizi tenqid edibler ve ya siz mürekkeb situasiyaya düşmüsünüzse bele, hemişe gülün ve öz-özünüze deyin: “Bu da gelib keçer!”. Kim ki semimi qelbden inanırsa, onda bütün pis şeyler keçib gedir.
3. Bütün dünyadan inciyerek evde oturmayın! Şübhelenmeye bilersiniz: küçede, dost ve yaxınlarınızın ehatesinde ehval-ruhiyye heç vaxt pis olmur. Bu sübut olunub!
4. Heyatınıza yenilik qatın. Psixoloqlar vaxtaşırı olaraq davamlı verdişleri deyişmeyi meslehet görür – meselen, yeni hobbi tapın ve ya geyim terzinizi deyişin.
5. Rahatlanmağı öyrenin. Hansısa darıxdırıcı işi yerine yetirdiyiniz zaman xoş bir şey haqqında fikirleşin. Meselen, dost ve ya sevgiliniz ile baş tutacaq görüş haqqında.
6. Üzgüçülük ile meşğul olun. Su tonus ve ehvalı qaldıraraq, vücudun istirahet etmesine ve rahatlanmasına kömek edir. Bundan elave, diger idman növlerinden ferqli olaraq, üzme zamanı bedbext hadise ve travma almaq ehtimalı minimaldır.
7. Dayanın ve geriye dönüb baxın… Bezen insanlar doğru yolda olub-olmadıqlarını fikirleşmeye vaxt tapmadıqları üçün çetin veziyyete düşürler. Evde müntezem olaraq temizlik apardığınız kimi, vaxtlı-vaxtında fikir, meqsed, münasibetlerinize de el gezdirin.
8. Heyatı daha da mürekkeb etmeyin, ona sade yanaşmağa çalışın. Fedakarlığı hemişe ede bilersiniz, lakin bu heç de hemişe lazım olmaya biler. Hazırda gördüyünüz işin üzerinde diqqetinizi toplamağa çalışın.
9. Perspektivler haqqında düşünün. Heyat özü hereketdir ve sizin bu gün “facie” kimi qiymetlendirdiyiniz şey ola biler ki, sabah sizde gülüş oyatsın.
10. Pis şeyleri unudun. Eger sizin özünüze hayıfınız gelir ve yataqda uzanmaq isteyirsinizse, onda bu arzudan uzaq olsanız yaxşıdır.


[1] 2 >>

Şerhler:
-=TA_LE=- [OFF] (09.01.2016 / 19:50)
*Setankiz o zaman yaxshiya dogru deyishin heyatinizi ))) xeyirli olsun
*SeYTaNkIz* [OFF] (09.01.2016 / 12:50)
oohoo butun heyatimi deyismeliyem ki. ))
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7260 / 799