canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Zina ve onun ziyan verici eserleri

Allahın Resulu (s.a.a.) buyurur: "Tövratda bele yazılmışdır ki, Allah buyurur: Men qatillerin qatili, zina edenleri feqir ve perişan eden Allaham!” (Kafi 5/ 554)

İmam Sadiq (e) buyurur: "Zina edenin altı xüsusiyyeti vardır ki, üçü dünya da üçü de axiretde şamil olur. Dünyaya aid olanlar abırsızlıq, feqirliq ve ömrün qısalması, axirtede aid olanlarsa Allahın qezebine düçar olmaq, hesabın çetinliyi ve ebedi olaraq cehennem ezabında qalmaqdır”. (Kafi 5/ 541)

Allahın Resulu (s.a.a.) buyurur: " Ey cammat, zina etmeyin, (eks halda) qadınlarınız da zina edecekdir (her günah etsen, onu müvafiq ceza göreceksen)”. (Kafi 5/ 554)

Allahın Resulu (s.a.a.) buyurur: "Her kes haram yolla qadınla qol-boyun olsa, şeytanla birlikde ateşden olan zencirle bağlanıb cehenneme atılacaqdır”. (Men la yehzuruhul-feqih 4/ 14)

Hezreti İmam Sadiq (e) buyurur: "İnsan her hası yolla (qanunsuz yolla) inzal etse (meni, sperma xaric etse) zina hökmündedir”. (Kafi5/ 54)

Allahın Resulu (s.a.a.) buyurur: ”Melundur o, kes ki, heyvanlarla cinsi yaxınlıq ede”. ( Kafi 2/ 270)
Allahın Resulu (s.a.a.) buyurur: "Qadınların bir-biri ile (cinsi ehtirasla) bir yatağa girmesi zinadır”. (Kenzul-ummal 5/ 316


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7223 / 433