canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Erli qadının zinası

Zinakar kişiye ve zinakar qadına yüz çubuq vurun. Allaha ve axiret gününe inanırsınızsa, Allahın dini baresinde (bu işin icrasında) üreyiniz onlara yumşalmasın ve möminlerden bir deste de onların ezabına şahid olsun. (Bu, subay kişiye ve ersiz qadına aiddir. Evli kişi ve qadın zina etdikde ise onların cezası daşqalaq edilmekdir).("Nur" suresi, aye 2)

Hezret Muhemmed Peygember (s.e.s) erli qadınların xeyaneti barede deyir:" Eger qadın öz erine xeyanet ederse, ona qebir ezabı verildikden sonra Cehennem odunda yandırmaq Allahın haqqıdır!" Elbette ki, bu emel Allah qatında en çirkin ve beyenilmez bir emeldir. Her bir qadın öz ailesinin teravetli çiçeyi olmalı, erine ömrünün son nefesine qeder sadiqliyini nümayiş etdirmelidir. Bu onun hem eri, ailesi, hem cemiyyet, hem de Allah qarşısında olan müqeddes vezifesidir! Bele qadının terbiyye etdiyi övladlar da sağlam, meneviyyatli ve cemiyyetlerine fayda veren olur. Bezi qadınlar erleri terefinden hörmet, sevgi görmediyi üçün onlara xeyanet etdiklerini dile getirirler. Lakin zina etmekle qadın heç de özüne sevgi ve qayğı qazanmır! Eksine, müfeqqeti rahatlıq ve ya acıq etmekle o, xoşbext deyil, daha da bedbext olur. Çünki Allahın qadaöan etdiyi bir emelle meşğul olmaq heç vaxt insana seadet getire bilmez!..


Şerhler:
DiLSZ oL aMa YaLaNCi oLMa [OFF] (14.01.2016 / 22:14)
Əgər Allah insanları hər etdikləri zülmə görə cəzalandırsaydı, yer üzündə heç bir canlını sağ qoymazdı. Lakin Allah onlara müəyyən vaxta qədər möhlət verir. Onların əcəlinin çatdığı an bircə saat belə nə yubanar, nə də tezləşə bilər. (Nəhl surəsi 61)
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7223 / 660