canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Ayetel Kürsi ve onun qısa fezileti(fezilet yeni fa

"Ayetel-kürsü" ve onun qisa fezileti...
AYETEL-KÜRSÜ
Bismillаhir-Rәhmаnir-Rәhim
Әllаhu lа ilаhә illа huvәl-hәyyul-qәyyum, lа tәхuzuhu sinәtun vә lа nәvm, lәhu mа fis-sәmаvаti vә mа fil-әrz, mәn zәl-lәzi yәşfәu indәhu illа bi-iznihi, yәlәmu mа bәynә әydihim vә mа хәlfәhum, vә lа yuhitunә bişәyin min ilmihi illа bimа şа-ә, vәsiә kursiyyuhus-sәmаvаti vәl-әrz, vә lа yәuduhu hifzuhumа, vә huvәl-Әliyyul-Әzim (255). Lа ikrаhә fid-din, qәd tәbәyyәnәr-ruşdu minәl-ğәyy, fәmәn yәkfur bit-tаğuti vә yumin billаhi fәqәdis-tәmsәkә bil-urvәtil-vusqа, lәn-fisаmә lәhа, vәllаhu Sәmiun Әlim (256). Әllаhu vәliyyul-lәzinә аmәnu yuхricuhum minәz-zulumаti ilәn-nur, vәllәzinә kәfәru әvliyаuhumut-tаğutu yuхricunәhum minәn-nuri ilәz-zulumаt, ulаikә әshаbun-nаri hum fihа хаlidun[Beqere suresi 255-257-ci ayeler].

Tercümesi

"Baqara" - 255
"Allah başqa heç bir tanrı yoxdur. (Zatı ve kamal sifetleri ile her şeye qadir olub bütün kainatı yaradan ve idare eden, bendelerini dolandıran ve onların işlerini yoluna qoyan) ebedi, ezeli varlıq Odur. O ne mürgü, ne de yuxu biler. Göylerde ve yerde ne varsa (hamısı) Onundur. Allahın izni olmadan (qiyametde) Onun yanında (hüzurunda) kim şefaet (bu ve ya diger şexsin günahlarının bağışlanmasını xahiş) ede biler? O, bütün yaranmışların keçmişini ve geleceyini (bütün olmuş ve olacaq şeyleri) bilir. Onlar (yaranmışlar) Allahın elminden Onun Özünün istediyinden başqa heç bir şey qavraya bilmezler. Onun kürsüsü (elmi, qüdret ve selteneti) göyleri ve yeri ehate etmişdir. Bunları mühafize etmek Onun üçün heç de çetin deyildir. En uca, en böyük varlıq da Odur!"
"Baqara" - 256
"Dinde mecburiyyet (zorakılıq) yoxdur. Artıq doğruluq (iman) azğınlıqdan (küfrden) ayırd edildi. Her kes Taqutu (Şeytanı ve ya bütleri) inkar edib Allaha iman getirse, o, artıq (qırılmaq bilmeyen) en möhkem bir ipden (destekden) yapışmış olur. Allah (her şeyi olduğu kimi) eşidendir, bilendir!"
"Baqara" - 257
"Allah (Ona) iman getirenlerin dostudur, onları zülmetden çıxarıb işığa


[1] 2 3 4 >>

Şerhler:
Lovely_ [OFF] (05.02.2016 / 00:23)
Buyurun. ...
Biz HuseyN AwiqiyiK [OFF] (30.01.2016 / 13:00)
Ellerine sagliq
Te@@@ [OFF] (29.01.2016 / 20:27)
coxsagol.
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7233 / 1251