canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Zencirleme orgazm

Heç zencirleme orgazm yaşadınızmı?

“Bir defe bes deyil” deyenlerin sayı getdikce artır. Siz de seks heyatınıza bir az daha reng qatmaq isteyir ve zencirleme orgazmı heç olmazsa bir defe sınamaq isteyirsinizse tekliflere qulaq asın!

Zencirleme orgazm bir xeyli kompleks mövzudur çünki kişi ve qadın arasında ciddi fizioloji ferqlilikler ola biler. Kişi orgazm olduqdan sonra bir müddet cinsi maraqğını itirir. Qadın, daha gec xeberdar edilmesine ve orgazma daha uzun bir müddetden sonra çatmasına baxmayaraq, dalba-dal bir neçe defe orgazm ola bilme potensialına malikdir.

Elmi deliller
Bu faktın mexanizmi hele tam olaraq açıqlanmasa da heç olmazsa varlığı elmi olaraq sübut edilmişdir. Çünki qadınlarda orgazm esnasında reallaşan fizioloji deyişiklikleri yazan laboratoriya cihazları, bezi qadınların müeyyen veziyyetlerde bu deyişmeleri qısa aralıqlarla tekraren göstere bildiyini senedleşdirmekdedir.

Her kesde eyni qabiliyyet var amma…
Yeni qadınlar zencirleme orgazm faktı bioloji bir gerçekdir. Hetta bezi mütexessisler eslinde bütün qadınların zencirleme orgazm qabiliyyetine sahib olduğunu, lakin cinselliye menfi baxan medeniyyetimizin verdiyi hebslikle çox qadınların bu şansı heç istifade etmediyini iddia etmekdedir. Bu iddianın etibarlılığı mübahise edile biler. Ancaq bezi qadınların masturbasya ve ya cinsi elaqe esnasında bir neçe defe orgazma çata bildiyi artıq deqiqleşmişdir.

Ferqli düşünceler
Bu orgazmların sıxlığı, qadından qadına ferqlilik gösterir. Bezi qadınlar qadınlar ard-arda bir neçe defe orgazm olsalar da her vaxt elaqenin en yaxşısı olduğu fikirindedir. Kimilerinse tam tersine ilk orgazm bir xeyli sönük keçmekde ve esl sıx hezzi daha sonrakılar temin etmekdedir. Diger terefden qadınların bir qisimi de zencirleme orgazmın her halqasının çox ferqli olduğu, klitoral orgazm, G-nöqtesi orgazmı ve penisin vagina içindeki hereketlerinden doğan orgazm arasında müqayise etmenin tamamile menasız olduğu qenaetindedir.

En çox masturbasya
Seks


[1] 2 3 >>

Şerhler:
ehtirasli_esger [OFF] (26.03.2012 / 11:57)
qadinla birge defelerle orgazma 4atmaq...mmm super bi hissdi
»MaraQlı Melumatlar
»Cinsellik
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7487 / 213