canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sevgi yalnız seni sevirem demek deyil

Günlerin bir günü çiçekle su qarşılaşıb dost olurlar.Evveller gözel bir dostluq olaraq davam eder beraberlikleri.Bir-birlerini tanımaq üçün tebii ki onlara vaxt lazım olur.
Günler,aylar bir-birini evez eder ve çiçek o qeder xoşbext olur ki,xoşbextlikden içi içine sığmır ve yalnız o zaman anlayır ki suyu sevir.İlk defe aşiq olan çiçek etrafa gözel qoxular saçar ”Senin üçün ,ey su!” deye.

Vaxt gelib keçer ve bir gün su da çiçeye qarşı ne ise hiss etmeye başlayar.Çiçeye aşiq olduğunu zenn eder.O da ilk defe kimi ise sevirdi...

Çiçek getdikce “Göresen su meni sevirmi?”deye daha çox düşünmeye başlayır.Çünki su çiçeye heç diqqet yetirmir.Halbuki çiçek bele sevgiye öyreşmemişdi ve özünü saxlaya bilmeyib suya “Seni sevirem”deyer .

Su “ Men de seni sevire m”deye cavab verer.Aradan vaxt öter.Çiçek yene de “Seni sevirem”deyer.Su yene de eyni “Men de”deyir.Çiçek sebirli idi.Gözleyir,gözleyir,yene de gözleyir.

Artıq ele bir veziyyete düşer ki qoxu saça bilmeyir etrafa ve son defe suya “Seni sevirem”deyir.Su ise ona “Dedim ki Men de seni sevirem”deyir.

Ve gün geler çiçek yataqlara düşer.Xestelenibdir çiçek artıq.Rengi solmuş,çöhresi saralmışdır.Çiçek baş ucunda dayanar sevgilisinin belke kömek ede biler deye.

Artıq çiçeyin öleceyi bir heqiqetdir.Ve heyatında son defe çiçek çetin de olsa başını döndürerek “Seni men doğurdan da sevirem” Deyir...

Su çox kederlenir ve son çare olaraq hekim çağırır.Hekim geler ve çiçeyi müayine etdikden sonra deyir ”Xestenin veziyyeti ümidsizdir,artıq elimizden heç ne gelmir ”Su sevgilisinin ölümüne sebeb olan xesteliyin ne olduğunu soruşar hekimden. Hekim suya baxıb “Çiçeyin bir xesteliyi yoxdur,dostum.O sadece susuz qalıb...

Su yalnız o zaman başa düşdü ki sevgi sadece SENİ SEVİRE DEMEK DEYİL...
heç bir defe de olsun onun ellerinden tutub gözüne baxa-baxa seni delicesine sevirem dediz mi??

belke de demediz... belke de o sizin bu üç kelmeden ibaret sözünüzü uzun zamandı gözleyirdi...


Şerhler:
*=CaNiViZuN_CaNi=* [OFF] (06.02.2011 / 20:50)
ahaa.
»Sevgi Hekayeleri
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7473 / 1013