canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
TEBRIK MESAJLARI

1) Bezi şeyler sevilir çünki onlar deyerlidir, bezi şeyler deyerlidir çünki onlar sevilir. Qadınlar her ikisine layiqdir. 8 Mart bayramın mübarek!
*********
2) Dünyanın en gözel qadınını 8 Mart beynelxalq qadınlar günü münasibeti ile tebrik edirem! Heyatın her zaman sevgi ile dolu olsun
*********
3) 8 Mart qadınlar günü münasibeti ile sizi tebrik edirem. Arzu edirem su qeder temiz, heyat qeder canlı, çiçek qeder teravetli ve gözel qalasınız.
*********
4) Bu gün dünyanın qadınlar qarşısında baş eydiyi gündür. Hamının varlığı size borcludur. 8 Mart bayramınız mübarek.
*********
5) Fedakarlıq, Sevgi, Sebr ve gözellik nedir deye soruşarlarsa, Anamdır deyerem. Qadınlar günün mübarek.
*********
6) Bir günümde deyil, her günümdesen. Her gün her saniye menimlesen. Her zaman mene destek oldun. Sen menim üçün çox önemlisen. Qadınlar günün mübarek.
*********
7) Sevgilim, inanıram ki, bir gün mene gösterdiyin sevgi ve sebri sene göstermek şansım olar... Qadınlar günün mübarek.
*********
8) Sevgilim, seni sevirem. Belke sevgimi her zaman göstere bilmirem, amma sen bunu daim bilirsen...Qadınlar günün mübarek.
*********
9) Dilimdeki en gözel kelime senin adınmış. Sene her seslenişimde ya hesretim dinmir, ya da sevgim coşur..Qadınlar günün mübarek.
*********
10) Eger mene gözlerinle deyil, qelbinle baxmış olsaydın, seni ne qeder çox sevdiyimi başa düşerdin. Qadınlar günün mübarek.
*********
11) Anam, bir günümde deyil, her günümdesen. Anam olman dünyadakı en böyük hediyyedir. Ne yaxşı ki, sen varsan.Seni çox sevirem. Qadınlar günün mübarek.
*********
12) Sen heyatımın ulduzu oldun. Hara getsem senin işığın altında sevginle oldum. Düz yolu tapdım. Seni sevirem.Qadınlar günün mübarek.


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Sevgi Mesajları
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7271 / 1302