canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Seven kiwinin 8 davranisi..

Semimiyyet çox gözeldir. Sadece size yaxşı tesir etdiyi üçün deyil, her zaman elde edilen bir duyğu olmadığı üçündür. Qadınların neyin qelbden olub-olmadığı düşüncesi, kişilerin her zaman maraq obyekti olub. Bu meselede kişiler her zaman sinifde qalıb. “Seni sevirem” cümlesi çox şey ifade ede bilen, vacib bir sözdür, amma bütün sevginizi, semimiyyetinizi bu iki kelme ile ifade etmek çox çetindir. Kişilerin sevdikleri qadına semimiyyetini göstere bileceyi meslehetlerimiz;


1. Ona yemek bişirin.

İlk növbede, her kişinin yemek bişirmeyi bilmesi lazımdır. Usta bir aşbaz seviyyesinde olmasa da, özü-özünü idare ede bilecek qeder bilmesi lazımdır. Öz yemeyinizi bişirmek daha etibarlı olar. İçinde nelerin olduğunu bilmiş olursunuz. Sevgiliniz üçün bir yemek bişirmek ise çox teqdire layiq ve onu xoşbext edecek bir davranışdır. Masanı hazırlayın, şamı yandırın, bir de xoş, gözel musiqi arxa fonda çalsın... Sonra yemeyinizi yeyin. Bir az romantika çox gözeldir.

2. Birlikde ulduzları seyr edin.

Zaten semanın ve ulduzların inanılmaz rahatlıq bexş eden tesiri var, bir de bunu sevdiyiniz insanla yaşadığınızı düşünün. Çox semimi ve gözel bir gece olar. Baharda, havalar isinmeye başlayır. Birlikde gezintiye çıxın, hava qaralmağa başladığında da uzanın yaşıl otların üstüne ve yanınızda bütün qelbinizle sevdiyinizden başqa heç bir şeyi düşünmeyin.


3. Birlikde seyahet etdinizmi?

Avtomobilinize minin, avtomobiliniz yoxsa avtobus biletinizi alın ve seyahete çıxın. Her ne qeder uzun yolçuluqlar meslehet görsek de, qısa olmasının bir problem yoxdur. Vacib olan onunla yeni bir yer keşf etmek deyilmi? Hem de birlikde seyahet ederek gelecekde danışa bileceyiniz yeni xatireleriniz olar.

4. Ehtiyacı olduğunda onu qoruyun.

Eslinde, özünü qoruyacaq bir çox qadın olduğu kimi, özünü qorumayacaq bir çox kişi var. Qadınların özlerini qorumayacaqlarından behs etmirik, amma yene de onun üçün mübarize aparan birini görmek onları xoşbext etmeye kifayetdir.

5. Sizi


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Hekayeler
»Ordan-Burdan
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7518 / 883