canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
(~~Mütleq OxuyuN~~)

Bir adam Microsoft şirketine iş üçün müraciet edir. Girmek istediyi işde Tualet temizleyicisidi. Şirketin menecerlerinin biri ile görüşüb ve menecer ona Tualeti gösterib onu temizlemesini isteyir (test olaraqMütleq oxuyun :)

Bir adam Microsoft şirketine iş üçün müraciet edir. Girmek istediyi işde Tualet temizleyicisidi. Şirketin menecerlerinin biri ile görüşüb ve menecer ona Tualeti gösterib onu temizlemesini isteyir (test olaraq). Adam temizliyir ve menecer razı qalır. ''Hansı gün, saat neçede işleyeceyivnizi e-mail adresinize gönderecem'' -deyir. Adam : - ''Kompüterim yoxdu ve ele ona görede e-mail de yoxdu'' - deyir. Menecer : - ''Bağışlıyın amma e-mail-iniz yoxdusa sizi işe götüre bilmerem''- deyir.
Adam çaresizce şirketden qırağa çıxır ve -Ne Etsem?!- deye düşünerken cibindeki 10 dollarnan 20 kilo albalı almağa qerar verer. Qapı qapı gezerek albalıları satır ve 2 saat erzinde albalıya verdiyi pulun iki qatını qazanır. Bele albalı satmaqla çörek pulumu çıxarda bilerem deyir ve hergün seherden axşama kimi qapı qapı gezib işini görür.
İşledikce pulu artmağa başlıyır, özünü balaca bir yük maşını alır ve satmağa davam edir. Vaxt keçir artıq bir neçe yük maşını alır.
5 il keçir...
Bu adam bu deqiqe Amerikanın en böyükleri arasında sayılan bir neqliyyat şirketinin sahibidi. Bir gün ailesinin geleceyini düşünerek sığorta şirketinin birine müraciet edir. Sığorta şirketinde işleyen işçi ondan e-mail adresini istiyir. E-mail işletmediyini söyleyir adam. ''Maraqlıdı e-mail-iniz yoxdu ve bir Holding-iniz var''. ''Gör indi e-mail-iniz olsaydı neyniyerdiz?!''
Cavabında adam deyir - :
''E-mail-im olsaydı bu deqiqe Microsoft şirketinde Tualet temizliyirdim''


Şerhler:
ulka) [OFF] (10.04.2016 / 09:29)
Basa dusmedim E-mail ne boyuk usleri hell edirmish xeberimiz yox...)
_Cholkali_ [OFF] (08.04.2016 / 19:47)
Maraqliydi
Biz HuseyN AwiqiyiK [OFF] (05.04.2016 / 01:32)
.
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7263 / 1384