canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sevmek.....

Sevmek inanmaqdır.
Sevmek yaşamaqdır.
Sevdiyini özü kimi, özünden de çox sevmekdir.
Sevmek sevdiyi olmaqdır.
Sevmek ikili başlayıb, bir olaraq gediler. İki beden, iki ürek, iki könül yoxdur sevgide. Tek bir ürek olunar, tek bir ürek olar.
Sevmek paylaşmaqdır. Sevdiyi ile sevgisini bölüşmekdir. Sevdiyi ile qelbini bölüşmekdir Ki tek ürek olunsun.
Sevgide son yoxdur. Sevgiler heç bir zaman sona çatmazlar. Biten sevgiler yoxdur, bitmiş kimi görünen sevgiler vardır. Vaz keçmek de yoxdur sevgide. Yaşandıqca yaşadılar sevilen. Amma bezen sevgili üçün bezen ise sevginin bir gereyi olaraq saxlanar bu eşqler. Vaz keçmek yoxdur, vaz keçmiş kimi görünmek vardır ona göre.
Sevmekde istemek yoxdur. Sevgilinin olduğu yerde sona çatar istekler. Bir şey varsa istediyin bu senin üçün deyil, sevimli üçün istediyindir. Ondan ONun adına isteyersen. Onu daha sonsuz seve bilmek üçün isteyersen. Sevme azadlığını isteyersen, qebul edilmesini isteyersen. İsteyersen amma bir gün gelir bu istekler de sona çatar. Özünden isteyersen artıq. Sevdiyini daha çox sevmek isteyersen özünden. Sonsuz etmek isteyersen. Bu yolda sevimli olarmı, olmazmı bunu sevgilinin isteyi teyin eder.
Sevmek sevdiyini istememeyi öyrenmekdir. Sevmek sevdiyini sevgili olduğuna göre sevmekdir.
Sevmek; sevmek istemekdir.
Sevmek, gözlememekdir. Gözlemelerin sona çatdığı bir dayanacaqdır o. Bele ki bütün gerçekler, bütün dünya siliner geder. Ne Ondan başa düşmesini gözleyersen, ne onu anlamağı. Ne onun gelmesini gözleyersen, ne onun Leyla, Mecnun olmasını. Gözlediyin bir şey yoxdur sevmeyi bacarmaqdan başqa.
Sevmek, gücenmemektir.
Sevmek sevgililerin heç bir sözüne kederlenmemeyi öyrenmek demekdir.
Sevgilinin ölüm xencerine bele xeyr dememektir sevmek. Onun vuruşuna, onun tokadına alınmamaktır, sevgiliden gelen her hereketi ve her sözü qebul etmekdir. Xeyanet, hainliklere bele üzülmemektir. Sevgiliden gelen öl emrine bele ölerem deye bilmekdir. Öz elleriyle üreyini bir bıçaq ucuna qoymaqdır sevmek.
Sevmek


[1] 2 3 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Sevgi Mesajları
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7292 / 1234