canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
UNO-ların Yere gizli seyahetleri

Her il dünyada 18.000 min insan izsiz-soraqsız yoxa çıxır. Onların 20%-i gözlenilmeden geri qayıdır, digerleri ise tamam başqa yerlerde üze çıxırlar. Müasir sivilizasiya ne qeder inkişaf etse de günü bu güne kimi «evden çıxıb, bir daha geri qayıtmayıb» kelmesi seslenmekdedir. İnsan taleyi ile oynayanlar çoxdur: narkomafiya, insan alveri, seksual transfer, insan orqanları alveri ve qatiller. Sade insan günlerin bir günü onların belasına tuş gelib, evine, ailesine hesret qalır, kimi ise göyden gelen yadplanetlilerin qurbanına çevrilir. Beli… Onlar var, onlar aramızdadırlar. İstedikleri vaxt istedikleri insanı oğurlaya bilerler.


UNO tedqiqatçıları «oğurlanma» prosesinin 1980-90-ci illerde kütlevi xarakter aldığını faktlarla arxivleşdirmişler. Nedense, XXI esr girer-girmez yadplanetlilerin Yere qefil uçuşları nezereçarpacaq derecede azalmışdır. Buna sebeb kimi texnikanın güclü inkişafı, namelum obyektlerin tez aşkar olunması ve yadplanetlilerin «ovu» ile meşğul olan xüsusi, gizli teşkilatların çoxalması, müasir insanların UNO-lar haqqında az qala her şeyi bilmesi ve daha teecüblenmemesi gösterilir.



Yadplanetliler insanları yatdığı yerdece çarpayısından, evde yemek bişirerken metbexinden, meşede, bağda gezerken, yolda, maşında, hetta iş yerinden bele oğurlayırlar. Qeribesi odur ki, oğurlanan insanlar sanki evvelceden ne ise olacağını hiss edirmiş kimi çox gergin psixoloji hal keçirib, geceler kabus görüb, qorxudan oyanıb ve derhal da pencereye yaxınlaşıblar. Adeten oğurlanmış insanlar yaşadıqları yere ve yaxud yüzlerle kilometr uzaq erazilere qaytarılıblar. Demek olar ki, onların heç biri başlarına gelenleri xatırlamır. Üstelik, sağlamlıqlarında problemler baş qaldırır: yaddaş pozğunluğu, baş ağrıları, yuxusuzluq, gece kabusları, eseb gerginliyi, beyin xerçengi ve s.


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7272 / 1294