canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
меи sеνgìмlе вαяιşдιм . . . !

Bu günlerde ele ehtiyacım var ki tek qalmağa , kimse ile danışmamağa elece susub qalmağa..Her kesden qaçıb ,özümle bir yola çıxmaq isteyirem.Bu yolçuluqda özümle dost olmağa ele ehtiyacım var ki.Onunla barışıb daha dalaşmadan , küsmeden, bir-birimizi danlamadan iki dost kimi deye-güle yoldaşlı yol getmeye çox ehtiyacım var.Üreyimle beynim çoxdandır küsülüdürler, onları barışdırmaq isteyirem bu seferde..Eslinde anlamışam ki menim güclü görsenmekdense ,elece gerçek güclü olmağa ehtiyacım var.
Bu aralarda ele çox ehtiyacım var ki , men çabalamadan her işin öz yolunda getmesine, bütün hadiselerin öz yolunda getmesine.
Bilirsiniz nece ehtiyacım var hereketsizliye?!..Bedenimin ardınca qaçan ruhumun bedenimle bütünlemesine yaman ehtiyacım var.Qelbimden küsüb getmiş bütün ehtiyaclarımın yerini yeni heyacanların doldurulmasına çox ehtiacım var.
En esası menim emin oolduğum o oldu ki, menim ele özüme daha çox ehtiyacım varmış ..Sanki onu ilk defe tanıyıram kimi dinleyim, beyenim, heyran olum ona ...Anlamağa çalışım..Ona qarşı sevgimi üreyimde hiss edim.Xöşbext gelecek üçün heyacan dolu inanaraq xeyallar qurmağı yeniden öyredim ona , yani ,, özüme"..Ve ona ,,özüme" bir daha sevmek ve sevilmeyi öretmeye ve inandırmağa ele ehtiyacım vardır ki..
__________________________
Tutaq ki , men deliyem ve seni hemişeki kimi sevirem, bundan kime ne ?... Senden başqasına baxmıramsa, başqasını görmüremse, bundan kime ne ?... Menim ucun dünya bir yana, sen bir yanasansa, en deyerlim, en özelim, en qiymetlim sensense, bundan kime ne?...her kesden qaçıb, seni axtarıramsa, seni sevdiyim üçün sebeb tapmıramsa, bundan kime ne?... men seni sevirem.. sen meni sevmirsense, bundan kime ne?... dünenim sen, bugünüm sen, sabahım SEN'sense, bundan kime ne?... Menim bu dünyadaki '' her şeyim SEN '' sen..daha ne?!..
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Birine ehtiyacım var... Başımı dizine qoyub derdimi deyib doyunca aglayacagım birine... Sonra göz yaşlarımı silib aglama ,men yanındayam deyen birine... Sonsuz


[1] 2 3 ... 5 >>

Şerhler:
*Сусуз__Деныз* [OFF] (27.07.2016 / 20:38)

»Sevgi Mesajları
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7309 / 1092