canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Qadinlar getdikce gozellesir

QadinLarin nesiLden nesiLe daha da gozeLLeshdiyi eLmi oLaraq subut ediLdi. KishiLer ise yerLerinde sayir, chunki...

Butun dunyadaki qadinLarin uzune shen bir guLucuk qoyuLduracaq arashdirmanin neticeLeri achiqLandi: Her yeni nesiL, daha da gozeL qizLar doguLur ve qadinLar gozeLLeshir. KishiLer ise yerLerinde sayir, chunki yeni dogan gozeL korpeLer ekseriyyetLe qiz oLur.

ArashdirmachiLar gozeL ve cazibedar qadinLarin evLiLik nisbetLerinin daha chox oLdugunu, gozeL ve yarashiqLi ana-ataLarin da daha chox qiz sahibi oLduqLarini ortaya chixardi. Yeni gozeL vaLideynLerden gozeL ushaqLar doguLur.

HeLsinki Universitetinden arashdirmachi Markus JokeLanin achiqLadigi meLumatLara gore, gozeL ve cazibedar qadinLarin ushaq dogma nisbeti, siravi qadina gore % 16 daha chox.

Amerikada 1,244 qadin ve 997 kishi uzerinde ediLen arashdirmaLar chox maraqLi neticeLendirer ortaya chixardi. 40 iL boyunca izLeniLen tecrubeLikLerin ushaqLiqLari, yetkinLikLeri ve evLiLik muddetLeri ayri-ayri mushahide ediLdi ve son eLde ediLen netice qadinLarin gozeLLeshdiyi oLdu.

London İqtisad Mektebinde vezife yerine yetiren psixiatr Satoshi Kanazawanin da daha evveL benzer ishLeri oLmushdu ve o da, gozeL-yarashiqLi ana-ataLarin daha chox qiz ushaq sahibi oLduqLarini soyLemishdi.

Kanazawa, cazibedarLigin ve gozeLLiyin, xususiLe qadin DNT-ine ishLenmish bir tekamuL muddeti oLdugunu da soyLeyir


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7263 / 1384