canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Sevgililer gunu ucun en yaxsi 10 hediyye

SevgiLiLer gununun yaxinLashdigi bu vaxtda chox adamin agLinda "goresen sevgiLime ne aLim?" suaLi var. CHoxLari dushunur ki, kishiLer hediyye secherken qadinLara nisbeten daha chox eziyyet chekir. beLe chetinLikLe uzLeshen kishiLeri veziyyetden chixartmaq uchun qadinLar uchun 10 en yaxshi hediyyeni onLarin nezerine chatdiriram.

1. Bir cut qirmizi ve dikdaban ayaqqabiya hansi qadin xeyr deye biLer ki?

2. Hediyye edeceyiniz adamin adi gundeLiyin bezi sehifeLerindeki vizuaLLarin icherisine yerLeshdiriLir. MeseLen semaya, suya hetta dagLara beLe sevdiyinizin adini yazdira biLersiniz.

3. En sevdiyi ifachinin konsertine on siraLardan iki biLet! Eger hediyye aLacaginiz adam qiz dostunuzdursa, bu hediyye bash-basha gozeL bir gun kechireceyinizin zemaneti oLa biLer.

4. Yemek bishirmeyi ve bu ishde deyishikLikLeri seven qadinLar uchun ideaL bir hediyye yemekLerin bishiriLme reseptinin yaziLdigi kitab oLa biLer. Her kitabxanada tapa biLeceyiniz bir mehsuL oLdugundan bu ishe saatLarinizi xercLemeyinize ehtiyac yoxdur.

5. RahatLashdiran, canLandiran ve ya stress azaLdan aromaterapik tesirLere maLik shamLari bazarda tez tapa biLersiniz.

6. Hediyye edeceyiniz adamin en gozeL fotoshekiLLerini yigib kitab kimi edin.

7. MarketLerde satiLan tipik yeni iL sebetLerine benzer, Lakin oz eLLerinizLe hazirLadiginiz hediyye. Sadece, sebetin ichine hediyye aLacaginiz adamin kitabdan shokoLada, eL kreminden coraba qeder sevdiyi bir chox sheyi qoymaq Lazimdir.

8. En chox oxudugu jurnaLa 1 iLLik abune… Bu, onu xoshbext edecek.

9. Eger hediyye aLmaga yaxshi bir budce ayirmisinizsa ve qarshinizdaki insanin heyatinizda xususi yeri varsa, secheceyiniz hediyye briLyant oLmaLidir. Emin oLun: hediyyenizin beyeniLmemesi ehtimaLi yoxdur!

10. Denizde, hovuzda istifade ede biLeceyi MP3 pLeyer. Bu, sevgiLinizin tek qaLmaq istediyi anLarda hemishe yaninda dashiyacagi gozeL bir hediyye oLacaq


Şerhler:
!_DikTaTor_! [OFF] (10.02.2011 / 22:40)
twk
!_DikTaTor_! [OFF] (10.02.2011 / 22:39)
Aldigca deyirler al;))
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7263 / 1384