canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Genc oğlanın qerarı

Genc bir oğlanın dörd qız yoldaşı vardı ve heç cür hansıyla evleneceyine qerar vere bilmirdi. En sonda doğru qerarı vere bilmek üçün bir test etmeye qerar verdi.
Her birine min dollar verdi ve "bu pulu istediyiniz kimi xercleyin" dedi.
Birinci qız yoldaşı özüne yeni paltarlar ve ayaqqabılar aldı, gözellik salonuna getdi. Genc oğlana geri dönüb bele dedi: "Senin üçün en gözeli men olmaq isteyirem, çünki Seni sevirem!"
İkinci qız yoldaşı ise genc oğlanın xoşladığı yere iki bilet aldı, oqlanın xoşladığı kinoların disklerini aldı ve bir aya çatacaq qeder pive ile oğlana geri döndü ve bele dedi: "Bunları senin üçün hediyye aldım, eminem seni xoşbext edecek, senin xoşbext olmağınla birge mende xoşbext olacağam, çünki Seni sevirem!"
Üçüncü qız yoldaşı ise bu pulla yaxşı bir sermaye qoydu ve qısa bir müddetde pulun sayını iki qat artırdı ve bu pulu da müxtelif sermaye sahelerinde istifade etdi. Genc oğlana geri dönerek bele dedi: "Mene
verdiyin pulu, birlikde yaşayacağımız xoşbext bir gelecek qurmaq üçün çoxaltdım, çünki Seni sevirem!"
Dördüncü qız yoldaşı ise bu pulun bir qismiyle çoxlu kitablar aldı, qalan qismiyle ise kasıblara el tutdu. Genc oğlana geri dönerek bele dedi: "Verdiyin pulun bir qismiyle, sene layiq ola bilmek üçün kitablar aldım, diger qismiyle ise senin adına kasıblara el tutdum."
Genc oğlan dörd qız yoldaşının etdiklerinden çox tesirlenmişdi. Qerar vermek üçün çox düşündü.... Çooooox düşündü... Düşündü... Düşündü... Ve sonda böyük sineli (üreyi geniş) olanla evlenmeye qerar verdi...

Sizin düşüncenize göre o hansı qız idi? Ve siz olsanız hansını seçerdiniz veya hansını seçmeyini isterdiniz?


Şerhler:
__NeZaMeNiMiY__ [OFF] (26.06.2014 / 03:49)
Twk
aykin [OFF] (06.05.2011 / 19:38)
men olsaydim 4cunu
ADRENALINNN [OFF] (30.04.2011 / 01:43)
Men 4 cu qizi secerdim o qiz heyatimin sonuna kimi sevdiyim ilk ve tek qiz olardi. Kasiblara el tutduqu ucun...
»Sevgi Hekayeleri
»Sevgi Dünyası
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7514 / 938