canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Ögey ana...

Heç bir qadın ne zamansa bunun öz başına geleceyini düşünmez. Amma bir gün qarşınıza ele biri çıxar, ele xoşbext olarsınız ki, her şeyi göze almağa qerar verersiniz. Lakin eger seçdiyiniz şexsin evvelki evliliyinden bir ve ya bir neçe uşağı olsa ne edersiniz? Bu, heqiqeten ciddi mövzudur ve bu barede düşünmek gerekdir.

Bir çox qadının heyatdakı en böyük meqsedi xoşbext aile qurmaqdır. Bu merhelede seçimlerimiz bize aid olan ev, heyat yoldaşı ve bizim dünyaya getirdiyimiz övladımızdır. Amma heyat qarşımıza çox ferqli sürprizler çıxara biler. Sevdiyimiz adamın bizden evvel evliliyi ve o evlilikden doğulan uşaqları ola biler.
Bu nöqtede qadın olaraq sizden çox şey gözlenilir: maraq, anlayış, sebir, sevgi ve tecrübe. Bunların hamısını reallaşdırmaq ise vaxt aparır. Bir qadın olaraq, indiye qeder heç bir ünsiyyetiniz olmayan uşaqla bir evde yaşamaq, onu tanımaq, dözümlülük göstermek ve onunla ünsiyyet qurmaq üçün sizin üzerinize çox iş düşür. 
Uşaqların dünyasında süretli deyişen ve ani olaraq inkişaf eden hadiseler bir az çetin qebul edilir. Onlar alışdıqları ve menimsedikleri mühit ve şexslerle olduqları zaman özlerini еtibarlı ellerde hiss edirler. Uşaqlar heyatının qalan hissesinde hemişe onların yanında olacaq, lakin daha evvelki illerde ehatesinde olan insanların arasında olmayan birini qebul etmekde çetinlik çekirler.Bunu özünüzde de sınaya bilersiniz. Yetkin şexs kimi heyatın ferqli sahelerinde ferqli şexsleri tanımağınıza baxmayaraq, ailenize yeni daxil olan birine qarşı her zaman bir az daha ferqli hereket edersiniz. Ögey ana olmaq cemiyyetin gözünde bele menfi bir qiymetlendirmeye sebeb olur. Buna göre de evvelden veziyyeti qebul etmek, zaman içerisinde her şeyin qaydaya düşeceyini düşünmek ve sebir göstermek şertdir. Heyat yoldaşınızla uşağı haqda danışarken diqqetli olmalısınız.


Şerhler:
Chocopie@ [OFF] (10.04.2017 / 16:32)
Eyer o insanin icinde vijdan ,merhemet Allah qorxusu yoxdursa ana olmagi esla bacarmaz ferq etmez ogey ya dogma...bezi dogma analar bele ovladinan imtina edr..
~Altunay~ [OFF] (12.03.2017 / 20:27)
Ögey ana olmaq dogma ana olmagdan qat qat çetin ve mesuliyetlidi.
songuleb [OFF] (11.03.2017 / 13:21)
Sag olun xanim.Amma vallah soz olsun deye demirem,heqiqeten ogey ana olub oz sevgimi vermek isterem
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7286 / 1468