canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Heyatimizdaki insanlar

. Bezen olur ki , sevdiyin insanlar senin onları ne qeder çox sevdiyinin ferqinde olur . . ve bilirler ki , ne qeder sehv etseler de onlara qıya bilmeyeceksen . Bilirsen ki , onlar bezi hereketlerini rahatca edir , çünki senin onları bir gülüşlerine bağışlayacağından emindirler. Bilirler ki , seni ne qeder incitseler de onlar senin en hessas nöqtendir . . ve en pisi odur ki , sen bütün bunların ferqinde olursan. Senden istifade etdiklerini bildiyin halda üstlerinden xett çekecek gücü özünde tapa bilmirsen . . ve bu seni öldürür. . .
Qıraqdakı dostların tövsiyyeler vermeye başlayır sonra . Gözünü açmağa çalışırlar , daha çox incinmeyini istemirler . . ve seni bu eziyyetden xilas olmağın üçün cesaretlendirirler . Bezen esebleşib qovursan onları . . . ”onsuz da bunların hamısını siz demeseniz de bilirem !” demek isteyirsen, amma deye bilmirsen . Acizliyini görmelerinden qorxursan , çünki bu zaman seni incidenleri müdafie etmeye başlayırsan . . . ”yox , siz onu tanımırsınız, o ele insan deyil . Mene heç vaxt zerer vermez, ve . s ”. Heyatın qarşımıza çıxardığı her insan bizim üçün imtahan olur . Deyirler , kime nece baxırsansa , o insan ele ondan ibaretdir, deyesen , doğurdan , beledir. .
Verdiyimiz deyere layiq olmayan insanları heyatımızdan çıxara bilmirik bezen . . amma isteyirem ki , bir gün hemin insanların qarşısına ele özleri kimi insanlar çıxsın ve onları bizim heyatımızdan aparsın . . qoy , bu defe de inciden onlar olsun , amma sonda öz "getmekleri ” ile heç olmasa bize bir yaxşılıq etsinler . . bunu bize borcludurlar
. bezen ele insanlar olur ki , heyatımızda . . nece deyim? . . başa salmaq çetindir . .
Üreyini qırdıqdan sonra gelen üzrler kimi . . ya da imtina etdikden sonra gerçekleşen arzular kimi. . lazım olan vaxtdan sonra gelen zengler kimi. . güneşli bir günde yağan yağış kimi . . tam unutduğun zaman telefonuna gelen "salam ” mesajı kimi . . qar yağır deye sevindiyin o anlarda çıxan güneş kimi . . seliqeli saçlarını dağıdan külek kimi. .


[1] 2 >>

Şerhler:
VEDA [OFF] (22.05.2018 / 15:14)
+5
»Sevgi Mesajları
»Sizden Gelenler
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7478 / 903