canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Izahli ayeler Beqere155

e, Biz sizi bir az qorxu, bir az aclıq, bir az da mal, can ve mehsul qıtlığı ile imtahan ederik. Sebir eden şexslere müjde ver! (Beqere suresi, 155)

Yalnız çetinlikler deyil, DÜNYA HEYATIndakı nemetler de Allah’ın imtahanıdır. Allah verdiyi her nemetle birlikde insanın Ona şükür edib-etmediyini de sınayır. Nemetlerle beraber, Allah insanın qarşısına heyatı boyunca qerar vermesi lazım olan bir çox hadise çıxarır. Elbette yaşadıqlarının imtahan olduğunun ferqinde olan ve Allah’ın razılığına göre qerar veren möminler bu imtahandan keçmeyi ve Allah’ın Quranda bildirdiyi kimi Cennet heyatı ile mükafatlandırılmağı ümid ede bilirler.

Dünyadakı imtahan mühitinde möminler vicdanlarının sesini dinleyib, Allah’ın onları sınaqdan keçirdiyini heç bir şekilde unutmamalıdırlar. Semimi ürekle Allah’a yönelen insan qarşısına hansı çetinlik çıxarsa çıxsın, mütleq asanlıqla qarşılaşacaq ve Allah’ın izni ile doğrunu tapacaq. Bu imtahan dünyasının en böyük sirlerinden biri, iman edenler üçün mütleq qazanc olacağıdır. En böyük qazanclardan biri ise iman edenlerin bu sınaqlar qarşısında gösterdikleri gözel exlaq, cesaret ve metanetin, onların axiretdeki qarşılıqlarını ve derecelerini artırmasıdır.


Şerhler:
*MiSS* [OFF] (08.09.2018 / 22:45)
ALLAH razi olsun
Camus [OFF] (02.09.2018 / 19:10)
Allah sizden razi olsun gozel cumlleler vuruglayrsiniz Allah sizi var edsin xanim
»İslam Dini
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7514 / 937