canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Veten fk(Azerbaycan) klubu haqqinda hersey

Adi veten futbol klubyaranisk 1967
Tesiscisi Elekber Memmedov(dahi kecnishbfutbolcumus milanin qapsina dynamo moskvada olanda 4 qol vuran dunayda yegane futbolcu)
Veten” Respublika İxtisaslaşdırılmış Uşaq Gencler Futbol Mektebi
23 EYLÜL 2018
1967-ci ilde karifey futbolçu Elekber Memmedovun teşebbüsü ile yaradılan “Veten” futbol mektebi 50 ilden artıqdır ki, Azerbaycan futboluna xidmet edir. Müsteqillik dövründen sonra milli komandamızda çıxış etmiş bir çox futbolçu “Veten”in yetirmesidir.
“Veten”i temsil eden komandalar müxtelif illerde Respublika daxılı ve Beynelxalq turnirlerde medal ve mükafatlar qazanmışlar.
2017/18-ci il il futbol mövsümü mektebin fealiyyet gösterdiyi 50 il erzinde xüsusi ehemiyyete malikdir. Bele ki, hemin mövsüm “sarı-qara”lar AFFA terefinden teşkil olunan U15, U12 ve U11 liqalarında qızıl, U16 ve u10 liqalarında ise müvafiq olaraq gümüş ve bürünc mükafatlara sahib olub.
2017-ci ilden etibaren “Veten” “Sabah” Peşekar Futbol Klubu ile uzunmüddetli emekdaşlığa başlayıb. Carı mövsüm “Sabah”ın AFFA terefinden keçirilen aşağı yaş qrupları üzre komandaları “Veten”in bazasında formalaşdırılıb.


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı Faktlar
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 6786 / 1401