canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Pul maşını Ronaldo

Tekce "İnstagram"da etdiyi bir paylaşımın qiymeti 1 milyon 250 min dollar deyerindedir...
Haqqında behs edeceyimiz şexsi uşaqdan-böyüye her kes tanıyır.

Dünyanın en meşhur futbolçularından olan Kriştiano Ronaldo her zaman stadionda gösterdiyi performansla gündemde olub. Son zamanlar ise onun vurduğu qollar yox, bahalı zinet eşyaları kolleksiyaları, avtomobilleri ve bir çox önemli meqamlar müzakire olunur.

Musavat.com meşhur futbolçunun yeniden gündeme getirilen bahalı yaşam terzi haqqında bir neçe maraqlı faktları teqdim edir.

ronaldo franck muller watch ile ilgili görsel sonucu

2018-ci ilde "Yuventus"un futbolçusu Kriştiano Ronaldo Çempionlar Liqasının qrup merhelesinin üçüncü turunda "Mançester Yunayted"le oyun öncesi iştirak etdiyi metbuat konfransında bahalı aksessuarları ile diqqet çekmişdi. Ronaldo 424 ağ ve qırmızı brilyantla bezenmiş “Jacob& Co Caviar Tourbillon” şirketinin hazırladığı saat taxaraq konfransa gelmişdi.

orologio ronaldo conferenza ile ilgili görsel sonucu

Qeyd edek ki, buna oxşar saatı meşhur Nigeriya repçisi Wizkidin sifariş verdiyi dünya metbuatında yazılsa da Ronaldonun saatı bir qeder ferqli dizaynda ve daha bahalıdır.

Bundan sonra "Yuventus"un futbolçusu Kriştiano Ronaldo Birleşmiş 2019-cu ilde Dubayda "Globe Soccer Awards" mükafatlarının teqdimetme merasiminde növbeti bahalı saatı ve bijüteriyaları ile diqqet çekib.

rolex model gmt master ii ice 116769tbr ile ilgili görsel sonucu

Portuqaliyalı hücumçu qiymeti ümumilikde 737 min avro (1 milyon 400 min manat) olan üzük ve bilerzik taxıb. 36 yaşlı oyunçunun saatının qiymeti ise 450 min avrodur (857 min manat).

teuerste rolex der welt ile ilgili görsel sonucu

Ronaldo dünyada brend marka sayılan ROLEX saatının en bahalı modelini istifade eden meşhurlardandır. Sözügeden bu saat 18 ayar ağ qızıl ve 30 karat brilyant ile hazırlanıb.

georgina rodríguez idade ile ilgili görsel sonucu

Bundan başqa 2020-ci ilde meşhur futbolçu sevgilisi Corcina Rodrigese


[1] 2 3 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7344 / 1089