canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Kasıb neca varlana biler.(Yehudi taktikası)

Bu gün bütün dünya xalqları sözün esl menasında yehudilere hesedle yanaşır. Çünki, onlar yanaşdıqları her işde uğur qazanıb, inamla ireliye gedirler.

"Kasıb yehudi” onların en qısa letifesidir. Çünki yehudiler düzgün üsullardan istifade ederek varlanmağın bütün yollarına beleddirler.

Yehudilerin varlanmaq üçün 6 qızıl meslehetini teqdim edirik:

1. Maddi durumunu yaxşılaşdırmaq istemeyen insan yoxdur. Güclü irade ve iddialı olmaq yehudilerin esas sirridir. Onlar heç vaxt ruhdan düşmür, meqsedlerine çatmaq üçün, durmadan çalışırlar.

2. Yehudiler heç vaxt sevmedikleri işle meşğul olmurlar. Onlar düşünürler ki, insan yalnız sevdiyi işden zövq alıb, işlemek hevesini artıra biler. Sevimli iş uğurlu geleceyin zemanetidir.

3. Pulu artırmaq üçün daha yığımcıl olmaq lazımdır. Her maaşınızın en az 10%-ni kenara qoyub, varlığını unudun. Qarşınıza meqsed qoyun ki, bu pulu müeyyen mebleğe çatdırıb, xırda biznes quracaqsınız.

4. Özünüzde yatırım yeni investisiya qoymaq medeniyyetini formalaşdırın. İnternete daxil olub, xırda investisiyalardan böyük pullar qazanmağın yollarını öyrenin. Belelikle elinizde olan pulları daha böyük kapitala çevirin.

5. Öz xırda maliyye planınızı tertib edin. Bu plan aylıq hetta gündelik qazancınızı yalnız lazımi eşyalara xerclemeye kömek edecek. Düşünülmemiş xerclerinizin qarşısını alacaq.

6. Biznes de, diger saheler kimi riskli işdir. Öz instinktinize ve intuisiyanıza güvenin. Qelbinizin sesini dinlemeyi bacarın. Çünki insan orqanizmi tehlükeni ve inamsızlığı çox vaxt düzgün hiss edir. Unutmayın ki acı tecrübe özü de bize böyük ders verir. Odur ki, instinktinizi inkişaf etdirib, mükemmeleşdirmeyin zamanıdır.

Yehudiler düşünürler ki, bu şertlere emel edib, varlanmamaq mümkün deyil.

Özünüze güvenin. Mütleq her şey könlünüzce olacaq


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7344 / 1098