canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Meqale mizah xarakteri daşıyır.Yeni qara yumor bi

Qeyri-selis mentiq -
ve ya 8 Martda qadınlara ne almayılıyq?

Mart ayı “Derviş Mesteli şah”ın sözü olmasın Qoç bürcünün altında vaqe olubdur, ol sebebden de bizim xalqın en böyük bayram ayıdır. 8 Martın şeksiz liderliyine engel töreden Bahar bayramının da bu aya tesadüf etmesine baxmayaraq, qadınlar üşün martın 8-i (işleyenler üçün 7-si) tarixinın xüsusi ehemiyyeti danılmazdır. Çünki, 8 mart hem de kişilerin xanımları ad gününden başqa ilde daha bir defe “yada salması”na sebeb olur.

Sentimental ehvalda olan romantik xanımların dediyine göre, en çox sevdikleri hediyye güldür. Rasional tefekküre malik olan realist xanımlar ise işe yarayacaq bir hediyye gözleyirler. Ele deyil deyib keçmeyin.

Tesevvür edek ki, uşağınız müellimine bir deste gül hediyye aparıb. O anda müellimin gül camalına baxmaq kifayetdir ki, ne qeder böyük sehve yol verildiyini anlayasan. İnanın ki, o gül destesini alıb adamın başına turp eker.

Haqlıdırlar da. Adam işe düzelmek üçün ne qeder “terleyib”, sonra canım size desin, direktora ne qeder "hörmet" edib ki, imkanlı valideynlerin uşaqlarının onun sinfine salınmasına mane olmasın. Meger bütün bunları ayda 200-300 manat qepuk-qurus emekhaqqı almağa göre edib??!

Elbette ki, xeyr! İlde cemi 5-6 gün var ki, imkanlı valideynleri mağazada, imkansızların ise uşaqlarını dersde “terletmek” şansı yaranır, indi o günlerin en esasında bir deste “svetnoy” kimyevi ot-elefi alıb neyleyecek? Uşaq ona deyerem ki, müellimine qızıl zinet eşyası hediyye ede, ya da meselen, netbukdan zaddan “podarka” ede. İndi XXI esrdir axı...

Oğul ona deyerem ki, sinif yoldaşı olan qızlara “kitayski” “fransız” kosmetikası ala, yoxsa Sovet dövründeki kimi kitab hediyye etmek kimi gülünc bir işe qol qoyan oğlanı nece bağışlamaq olar?!

Ya da tutaq ki, Allah elememiş, pulla “prava” almiş bir eşşekotaran sizi sakitce sekiyle getdiyiniz vaxt küçede at kimi seyrtdiyi bahalı maşınla vurub xosunvay eleyib ve sizi xestexanaya gönderibler. Aile üzvleriniz sizi ziyarete


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7348 / 633