canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Feminizm ve fesadlarına giriş

Tedqiqatlar gosterir ki sivilzasiyalar, dinler ve xususen de aile enenesi yaranmamasidan evvel qadinlarin 90 faizi nesil artirmada istirak ede bilirdi.yani 90 faiz qadina usaq dogmaq qismet olurmus.kisilerin ise 40 faizlik kicik bir hissesi oz neslini davam etdire bilirdi, 60 faiz erkekler ise yani nesil artirmada istirak etmirdi. cunki bele bir imkana yani qadina sahib ola bilmirdi. eceba neden?
nesilartirmada istirak eden 40 faiz erkekler qebilenin en guclu, maddi resurslara sahib seckin alfa erkekleri idi.qebilenin 90 faizi qadinlari mehz ele bu 40 faizlik seckin azliq olan alfa erkeklerin elinde-heremxanasinda toplanmisdi.cunki tekamul qadinlari siradan bir erkeyin yegane qadini olmaqdansa guclu, seckin bir erkeyin 4 qadinindan biri olmagi secmek uzre proqramlamisdir. dengenin bu formada qurulmasi, yani 90 faiz qadinlarin konullu olaraq seckin alfa azliq olan erkeklerin etrafinda toplanmasi qebilenin yerde qalan 60 faizlik beta (siravi) erkekleri qadinsiz buraxirdi ki bu da bu erkeklerin nesil artirmada istirak ede bilmemesine sebeb olurdu. qadinsiz ve usaqsiz qalan 60 faizlik beta erkek coxlugu ise bir qarin corekle serkerdan heyat surur,qebilenin dusmenden qorunmasinda ve vehsi ov heyvanlarinin ovlanmasi kimi tehlukeli aktivitelerde istirakdan yayinir,tebirince desek qacib kol dalinda gizlenirdiler cunki qoruyacaq bir seyleri-qadinlari ve usaqlari yox idi.
bu veziyyet ise qebilenin heyatda qalmasini tehluke altina soxurdu. cunki faktiki eli silah tutan 60 faizlik boyuk erkek coxlugu qebilen qorunmasinda, resusrlar (ov heyvanlari) elde edilmesinde istirak etmekden her vechle yayinirdilar. mehz buna gore bu 60 faizlik erkeyi qebilenin qorunmasinda konullu can dilden istirak etmesi ucun onlarin heresini bir qadinla temin etmek zerureti yarandi. aile enenesi de mehz bu zaman, bu sebeble bu zeruretle yarandi.
aile ve tek arvadliliq enenesini yaradib 60 faizlik beta erkek coxlugunun heresini bir qadinla temin ederek bu erkeklerin sistemin carxinin donmesinde


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7348 / 684