canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
ABŞ-da holdinq sahibi, siyasi analitik, bloqer...

8 Mart Beynelxalq Qadınlar Günü erefesinde infulencive com adlı internet resursu ABŞ-da tehsil alıb orada biznese başlayan, holdinq quran, eyni zamanda beynelxalq siyaset mövzularında analizlerle çıxış eden ve qadın haqları ile bağlı bloq aparan azerbaycanlı Nigar Eliyevanın uğur hekayesinen yazıb.

“Bizim günlerde sosial şebekeler ve reqemsal nüfuz kanalları, platformaları ictimaiyyete, ictimai reye güclü tesir aletine çevrilib. Nüfuzlu adam ve siyasi analitik Nigar Eliyeva bu reallığı başqalarından daha çox derk edir. Açıq auditoriya qarşısında serbest çıxış sehnesine malik olaraq o, öz nüfuzundan başqalarını ruhlandırmaq üçün istifade etmeye çalışır”,-sayt yazır.



Bildirilir ki, Nigar nüfuzlu adamdır ve biznesvumendir, onun sosial şebekelerde ve diger reqemsal platformalarda çoxlu terefdarları var. 1989-cu iilde Bakıda anadan olub. Nigarın 3 yaşı olanda atası Ferhad Eliyev ve anası Rusiyaya, Sibire köçübler. Nigar orta mektebe Rusiyada gedib. 16 yaşı olanda Azerbaycana qayıdıb ve Bakı Kompüter Kollecine daxil olub. Sonradan o, ABŞ-a gedib. Onun ABŞ seyahesi ingilis dilini öyrenmesi ile başlayıb.

Bir neçe il sonra ABŞ-da ASA College-de kriminal araşdırmalar üzre tehsil alıb, daha sonra Nyu Yorkdakı Jhon Jay College-de kriminal hüquq üzre tehsilini davam etdirib. Qadın haqları ve edalet uğrunda mübarize çevrilib. Tehsilini başa vurandan bir neçe il sonra öz biznesini qurub, o, AID Group adlı holdinqin rehberidir. Holdinqe marketinq araşdırmaları, şirketlere İT heller üzre xidmetler gösteren şirket ve daşınmaz emlak şirketi daxildir. Nigar mediada beynelxalq meseleler üzre şerhleri ve analizleri ile de tanınır.

Sosial şebekelerde meşhurlaşdıqdan ve nüfuzunun artmasından sonra Nigar investorlar, biznes sahibleri ve geniş ictimaiyyet nümayendeleri üçün teşkil edilen tedbirlerde ve konfranslarda çıxış etmek üçün devetler almağa başlayıb. Siyasi icmalçı ve analitik nüfuz idareçiliyine tamamile inanır. Nigar başqalarından daha çox anlayır ki, öz


[1] 2 >>

Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7351 / 1249