canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Maskulinizm-asil kisiliyin asil ruhu.

Maskulinlik milyon illerin sert,qeddar olum-qalim seraitinde heyatda qala bilmek ucun tebiet terefinden kisilerin genetik koduna yazilmis bir fenomendir. Kisini kisi eden maskulin deyerleridir. nedir onlar?
1.Guc (hem fiziki hem duygusal guc)
2.Qurur
3.Yetkinlik
4. Cesaret.
Bu ozelliklere ne derecede sahibsinizse o derecede kisisiniz. Kisiliyi mueyyen eden faktor bioloji kimlik deyil. Bu saydigim ozellikleri icinde barindiran maskulin kimlikdir.
Ama cox tessuf ki son yuzilikde feminist kulturel propaqda kisi cinsinin maskulin kimliyini basdirmaga, onu yox etmeye calismaqdadi. Neticede hem aile ortaminda hem sosial ortamda maskulin deyerlerden uzaq feminen (qadinsi) ruhlu itaetkar, teslimiyyetci kisiler cig kimi artmaqdadi.
Maskulin kimlik, maskulin ruh gucun, esaletin, ezmin, iradenin menbeyidir.Siz kisilere guc, esalet, ezm ve iradeni bexs eden maskulin ruhunuzdu.Eger maskulin ruhunuzu feminen propaqdanlarin tesiri altinda ezilmesinden qorumazsaniz gucsuz, iradesiz esaletsiz, ozguvensiz ve cekingen bir yaratik olaraq heyatin cetinlikleri qarsisinda bir gun caresiz ve umidsiz durumda qalacaqsiniz.
Ona gore de bioloji kimlik olaraq kisi olaraq dogulmusunuzsa tebietin size bexs etdiyi, qelbinizin derinliyinde, genetik kodunuzda var olan maskulin kimliyinizi feminen propaqandanin tesiri altinda ezilmesine,heqaret olunmasina, basdirilmasina, ehillesdirilmesine imkan vermeyin. İster sevgiliniz olsun ister heyat yoldasiniz olsun hec bir qadinin sizin uzerinizde dominantliq etmesine, size oz kurallarini dayatmasina, sizi cerciveye salmasina imkan vermeyin. Yoxsa asil ruhunuza xeyanet etmis olacaqsiniz ve neticede zamanla acizleserek caresizliyin icinde bogulacaqsiniz.


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7351 / 1258