canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
Azerbaycan dünyaya meydan oxuya biler. Eger bunu e

Azerbaycan dünyaya meydan oxuya biler.
Eger bunu ederse .....

Azerbaycan mütleq sivilizasiyaya töhve vermelidirler. Reqabete davamsız olduğumuz cefeng işlerle yox, reqabetsiz ola bileceyimiz perspektiv saheler, xüsusen elm sahelerinde.
Nano texnologiyalar, kvant fizikasında dünyaya meydan oxumaq imkanımız var. Bunu men bilirem. Papaq altda adamlar var. Üstüne düşen yoxdur.,
Baxın burda yaziram. Kök hüceyreler üzerinde Azerbaycan dünyaya meydan oxuya biler bu işe yatırım qoysa.
İtirilmiş beden orqanlarımızın beynimizde yaddaşı var. Kök hüceyreler vasitesile de orqanlar yeniden bedenin öz resursu hesabına berpa oluna biler. Bedenimiz özü her şeyi berpa ede biler. Amma bunun texnikası var. Bunun elminin üstüne düşmek lazımdır.
İdeya var, potensial kadrlar var. Düşünen beyinleri var. Sadece buna dövlet yatırım edib elmin sırf bizim bacara bileceyimiz qollarında yatırım ederek fövqelade keşfler ve tedqiqatlar, mükemmel neticeler elde etmek olar.
Azerbaycan müharibe görmüş ve müharibe tehlükesi olan ölkedir. Beden orqanlarını, elini, ayağını, gözünü ve s. ezablarını itiren çox qazileriniz var.
Bundan elave böyrek, diş, göz, qaraciyer ve diger orqanlarını müxtelif xestelikler ve peşe , avtomobil qezalari neticesinde itiren insanlar var. Orqan köçürülmesi bu gün dünyanın en ağrılı qayğılarından biridir.
Bir sözle iki sahenin - Kvant fizikası ve kök hüceyreler üzerinde tedqiqatlar aparmaq ve dünyanı deyişecek neticelerinden faydalanmaq üçün men bilirem ki, Azerbaycanin potensiali var. Sadece teşkilatçılıq ve yatırım lazımdır.
Buna da Azerbaycanın imkanı çatır.

P.S. Zametka, qeyd ve özümçün yaddaş olsun deye bura yazdım ki, qalsın. Onsuz da bu cür qiymetli teklifi dövlet qurumları ve ya elaqedar teşkilatlar zirt oxuyub üstüne düşerler
Heç bezi dostlar da gözünün ucuyla da baxan deyil bu yazıya.
Bezileri hetta özünü ağıllı sayaraq bu yazdiqlarima cefengiyat deyecek
Olsun. Problem deyil. Men yene de yazdım.
İnam varsa heqiqetensiz de keçinmek olar


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7471 / 1023