canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?
"Broyler toyuğunun zererleri"

Beli, bugün broyler toyuqlarına her gün yumurta vermesi üçün verilen dermanlar kişilerimizi kişilikden salır, kişilerde süd vezlerinde böyümeler baş verir, prostat vezde hiperplaziya 2 defe artıq rast gelinir. Kişilerde tükler tökülür, qadın tipli tüklenme yaranır. Amma xanımlar ele düşünmesinler ki, broyler toyuqları tekce kişilere tesir edir. Bu günlerde süd vezin ve uşaqlığın xerçengi görün neçe defe artmışdır. Qız uşaqlarında erken aybaşı halları, genc qadınlarda aybaşı pozulmalarının olması hemin dermanların neticesidir.

Ümumiyyetle, qadın xestelikleri, sonsuzluq son derece artmış ve artmaqda da davam edir.

Broyler toyuğu şok vermekle öldürülür. Şok verilmeyin ne olduğunu izah edim. Kesilmeden önce toyuğa elektrik şoku verilir ve sonra başı kesilir, bu zaman 200 qrama yaxın qan toyuğun bedeninde qalır.

Onu da qeyd edim ki, broyler toyuğunun 1 kq olması üçün cemi 3.2 kq yem serf olunur. Özü de geni deyişdirilmiş soyadan hazırlanmış yem. Bele toyuqlar fermada o qeder zerif olurlar ki, qucağa alınanda sümükleri sınır, bunun sebebi yetişdirildiyi qısa müddet erzinde toyuğun kifayet qeder kalsium almaması ve sümüklerinin berkiye bilmemesidir.

Kend toyuğu kalsium, demir ve en esası zülalla zengindir, hemin zülallar beden hüceyrelerinin yenilenmesini temin edir. Toyuq eti qanda xolesterin seviyyesi yüksek olanlar ve piylenmeden eziyyet çekenler üçün evezolunmazdır.


Şerhler:
Şerh yoxdur, 1-ci siz yazın!
»Maraqlı ve Meslehetli
»Oxu zalına keç

Onlayn Tanışlıq: 7478 / 903